Helgfina killar

DSC_0067-2

Hej svejs!
När vi var i Göteborg så var killarna på deras ”favoritpang”, dvs hundpensionatet där de alltid är när vi är borta, och i samma veva blev lille August klippt så nu är julfrissan fixad för hans del.
Minivovven är nu ännu mindre än vanligt, sötaste gubben.

DSC_0050-2

Affe däremot fick bara klippa klorna, ett Spa-bad och genomkammning eftersom han ska bli klippt inför publik under Happy dog i Göteborg i januari.
Maria som klipper hundarna tävlar nämligen i hundklippning (heter säkert ngt annat) och Affe ska ingå i en parklippning där temat är ”Bröllop”, fastligt festligt och spännande!

DSC_0055-2 DSC_0070-2

De här bilderna skulle ja egentligen visat er igår, men jag hann helt enkelt inte med innan flytten av min blogg startade igårkväll och i natt.
En planerad flytt till en ny server, då den gamla inte hade kapacitet nog i takt med att bloggen växer och blir allt större, ett angenämt problem.
Allt ska vara som vanligt för er som besöker bloggen, men ni får gärna hoja till om ni upptäcker något som är konstigt osv.

Ha en fin dag!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 reaktioner på “Helgfina killar”

  • Ninni skriver:

    Hej Anette, från och med nästa inlägg märker jag att det är del suddiga bilder, regerade direkt för du brukar visa så skarpa fina bilder och collagebilder. Jag kollar via min IPad om det kan vara till info.
    Ha de gott i helgen!
    Ljusa Kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.