Svenskt Tenn och Daniel Carlsten i samarbete för Röda Korset

FullSizeRender-2

En ny bricka designa av Daniel Carlsten finns nu till försäljning på Svenskt Tenn, en bricka som säljs till förmån för Röda Korsets arbete för människor på flykt.
Formgivaren Daniel Carlsten har arbetat ideellt med projektet och Svenskt Tenn har bekostat produktionen. Brickan säljs i en limiterad upplaga om 200 st, priset på brickan är 500 kronor och summan går oavkortat till Röda Korset.

GA12914_1

”Mitt intresse för spelkort har funnits så länge jag kan minnas. Det intresset låg till grund för brickan Spader Ess, som jag tog fram tillsammans med Svenskt Tenn tidigare i år. Tanken har hela tiden varit att göra en Hjärter Ess-bricka också, och då använda symboliken i hjärtat för att sprida kärlek på riktigt och inte bara visuellt” säger Daniel Carlsten.

”Det är viktigt att i dessa tider göra vad man kan för människor som lever i utsatthet. När Daniel Carlsten hörde av sig till Svenskt Tenn med idén om en bricka som gör gott, kändes det självklart att vara en del av projektet och bidra med alla intäkter” säger Thommy Bindefeld, marknadschef på Svenskt Tenn.

Ett fint initiativ och ett riktigt bra julklappstips på alla tänkbara sätt och vis då den glädjer i flera olika led.
Brickan hittar du HÄR

*Bilden är lånad från Svenskt Tenn’s Instagram.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.