Le Creuset – Mist Gray

3-2

Ni som har följt min blogg ett tag vet säkert vid detta laget att jag är förtjust i varumärket Le Creuset och alla deras produkter, i mitt kök finns nästan uteslutande kastruller, stekjärn, formar osv från dem.
Form och funktion när det är som bäst.
Och idag fick jag ett pressmeddelande med deras senaste nyhet, nämligen kulören Mist Gray som kommer i februari 2016.
Jag har ju nämnt vid otaliga gånger redan, att basfärgen nummer ett under 2016 är grått, så ett mycket vältajmat kulörsläpp med andra ord.

1-2 6-2 5-2

Med inspiration från färgerna en disig vårmorgon introducerar Le Creuset en ny färg till de övriga med den karaktäristiska orange kulören i spetsen.
Mist Gray är rustik elegans i nordiska toner och varje produkt karakteriseras av en unik design, hög funktionalitet och stolta, hantverksmässiga traditioner.
Mist Gray har ett klassiskt utseende i sin enkelhet och fungerar bra både ensam och i kombination med andra färger.

24-2

28-2 Pressbilder från Le Creuset

En stämningsfull frukoststund i ljusa toner, som passar perfekt med tidens rådande inredningstrender.
Le Creuset’s eleganta och stilrena grå kulör med namnet Mist Gray passar fint tillsammans med färgen Creme som ni också ser på bild här i inlägget.
Genom att blanda Mist Gray med Creme, som nu finns i ännu större sortiment än tidigare, får man en lugn och avstämd balans.
Framöver kommer Creme-produkterna bla att omfatta de populära Heritage formarna i autentisk, fransk lantköksstil. Stengodsets fina egenskaper gör formarna optimala till matlagning eftersom de fördelar värmen effektivt och håller temperaturen bra.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “Le Creuset – Mist Gray”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.