Återvinning och tillbakablickar med ÖoB (sponsrad video)

Just nu vimlar det av adventskalendrar inte minst bland bloggarna som jag följer, i radio och den som går på TV ”Tusen år till julafton” har ju helt traditionsenligt blivit en riktig snackis.
Har du kanske kikat på den?
Jag har inte sett ett enda avsnitt så jag kan inte uttala mig alls, men inte kan den väl vara ens i närheten av så bra som Teskedsgumman var på den tiden då det begav sig?
Tiden fram till jul är den årets mysigaste tycker jag med alla adventsljus, pyssel, bak och förberedelser inför det som komma skall.
Nu ska man ju för visso inte gå händelserna i förväg, men strax efter julafton när julklapparna är uppackade och gröten är uppäten är det dags att summera året, göra tillbakablickar och minnas allt det som har passerat under året.
Allt det som jag nämner här ovan har ÖoB tagit fasta på i deras senaste reklamfilm som presenteras i härlig julvärdsanda av ingen mindre äm ÖoB’s egen frontperson Tobias Persson.
Gamla godingar från förr, inte från året som nyss passerat, utan från år 1917 presenterat traditionsenligt av ÖoB, kolla här!

Att leta fram saker ur arkivet, bland skrymslen och vrår, i förråd och andra gömmor kan vara riktigt lönande ibland, också väcker det minnen, bara en sån sak.
Att ta till vara på det man har, återbruk och återvinning är ju helt klart något som ligger helt rätt i tiden för den medvetne konsumenten, så ÖoB och deras senaste spartips är inne på helt rätt spår inför det kommande året.

*Inlägget är skrivet i samarbete med ÖoB

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.