Mitt senaste köp med en väldigt bra rabatt

Som ni vet så brukar jag knåpa ihop en Wish List varje månad, men eftersom december är önskelistornas månad nummer ett, så tänkte jag skippa den stora önskelistan och istället göra lite mindre listor som förhoppningsvis även kan funka som inspiration inför era julklappsinköp, egna önskningar osv.
Collaget som ni ser här ovan är ingen direkt önskelista uatan faktiskt det som jag klickade hem hos Ellos igår, i helgen ska jag vinterboa i sovrummet!
I stor sett alltihop kommer från Dirty Linen, ett varumärke som ni hittar hos Ellos, och vars produkter jag velat att testa sedan länge.
Just nu kan Ni nämligen använda rabattkoden 325441 som ger *25% rabatt på ett helt inköp.

*Villkor
25% gäller på hela sortimentet, giltigt på varumärken (ej. elektronik)
Max en gång/kund, t.o.m. 2015-12-06.Gäller vid nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på sortimentet exklusive elektronik.Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris”.

Klart att jag passade på!

Jag har valt ett helt bäddset i bomullspercale, extra örngott, prydnadskuddarna Pinto samt Twine och sist men inte minst örngottet ”Baby it’s cold outside” som kommer i tvåpack.
Nu håller jag tummarna för att det blir precis så bra som jag tänkt ut att det så bli!

*Rabattkoden presenteras i samarbete med Ellos

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

5 reaktioner på “Mitt senaste köp med en väldigt bra rabatt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.