Last Christmas

DSC_0001-2

Tänk så snabbt ett år passerar förbi, helt otroligt när man tänker efter.
Så här såg det ut hemma hos oss julen 2014

DSC_0065-2 DSC_0075

Tusen tack för alla fina ord, komplimanger osv som jag fick efter mitt inlägg igår, jag är verkligen lyckligt lottad som har så fina läsare och vänner i bloggbranchen, ni är alla guld värda för mig.
Och eftersom så många engagerade sig och kanske undrar över utgången av det hela så känner jag att jag vill berätta även om jag inte vill förstora upp saken ytterligare, jag har sagt det som jag ville ha sagt.
Mitt collage togs bort igår och idag fick jag en kommentar från Lotta Agaton som valde att publicera på ett annat ställe i bloggen än övriga kommentarer.
Jag har inte krävt eller förväntat mig någon ursäkt, och nog blev det så som jag misstänkte, att det hela vändes till att jag gjort fel som ”hängt ut” personen i fråga i ett blogginlägg.
Så ja, jag har fått en ursäkt som egentligen är en tillrättavisning, ungefär sådär som jag gissade redan när jag skrev mitt inlägg.

DSC_0111 DSC_0135

Ännu en gång mitt varmaste tack för att Du besöker min blogg och gillar det jag gör.
Ha en riktigt fin dag!

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 reaktioner på “Last Christmas”

 • Ninni skriver:

  Anette, Du gjorde rätt som satte ner foten på det sätt du gjorde. Har läst Lottas kommentar och ditt svar till henne. Tråkigt och märkligt sätt hon bemöter en annan person (i det här fallet Dig) inom bloggvärlden, i den här situationen.
  Bra svarat av dig, känner jag.
  Du kan gå vidare med hedern i behåll och Jag önskar Dig God framgång med din fina och bra blogg.
  LJUSA KRAMAR från Ninni.

 • Lotta Agaton skriver:

  Hej!
  Jag ber måste säga att jag blir väldigt förvånad och ledsen över ditt inlägg. Jag har självklart aldrig tagit en bild du eller någon annan gjort med flit utan att hänvisa till källan. När jag gör blogginlägg bildgooglar jag alltid för att se vad det finns för olika bilder och då har jag bara antagit att detta också var en bild/collage från Linum. Det är kanske inte världens bästa sätt att leta bilder på eftersom källan alltid hänvisar ganska konstigt men jag har inte hittat ett bättre sätt. Om jag hittar en artikel någonstans som jag också vill blogga om hänvisar jag alltid dit genom att skriva ”read more here” och länka. Jag tycker att det är ett väldigt märkligt sätt att gå tillväga att skriva ett blogginlägg om detta istället för att maila mig först för att fråga hur det gått till. Jag är också en privatperson som sliter precis som alla andra för att hinna få ihop jobb, bloggande och familj och jag skulle aldrig kliva på någons tår med avsikt utan har tvärtom alltid försökt lyfta alla nya genom att både ha kurser, praktikanter och blogga om dem..men ibland går det lite fort. Jag har självklart tagit bort ditt collage nu. Jag tror att hela (blogg) världen skulle bli lite bättre om vi alla utgick från att alla vill väl. Om jag skulle maila eller gå igång på alla som använder mina bilder utan att länka eller som bloggar om något de läst på min blogg utan att hänvisa till källan skulle jag inte hinna göra så mycket annan men har bestämt mig för att tänka att det är en komplimang om folk vill lägga upp mina bilder och gillar det jag bloggat om och det får räcka med cred. Det blir både jag och min bloggvärld lyckligare av. Återigen, Förlåt för att jag lagt upp din bild utan att länka till dig, det var verkligen helt ovetandes, jag hade precis sprungit ihop med fotografen som var så glad för bilderna och ville bara snabbt lägga upp något om dem för jag gillar verkligen Linums nya satsning. Lotta

  • admin skriver:

   Jag länkade till ditt svar i texten ovan eftersom jag tyckte att det var mest fair, men du får självklart posta din kommentar igen.

   Mvh Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.