TELE2 Frank tar klivet in i modevärlden (sponsrad video)

Mobiltelefonen’s historia skulle man ju kunna skriva en kortare roman om man nu har lust och tid över till det, men riktigt så långt tänker jag inte dra det hela.
Idag med bara en månad kvar av året 2015, kan man ju knappt ens komma ihåg att det fanns en tid då var man inte hade en mobiltelefon i sin ägo, eller att man faktiskt klarade det dagliga livet galant utan att ha en mobiltelefon till hands hela tiden, ja dygnet runt.
Helt otroligt, inte sant?
Idag verkar ju de flesta av oss vara mer eller mindre beroende av all den information som vi får via mobilen, inte minnst via instagram, facebook, sms också vidare.
Helst ska vi ju dessutom ha den senaste versionen av vad vilken modell det nu än må vara med alla tänkbara finesser, prestanda och ett snyggt yttre, dvs själva designen spelar också stor roll.
Själv har jag en mobil av en lite större modell i guldutförande, riktigt snygg men också funktionell och med en grym kamera då jag ofta bloggar, instagrammar och mailar från min mobil.
TELE2-kändisen och charmtrollet Frank som ni säkert känner igen har tagit fasta lite extra på det där med själva designen, och tar i den senaste reklamkampanjen för TELE2 klivet in i modebranschen för att designa en modil som håller måttet även utseendemässigt, kolla här!

Även om jag personligen tycker att det allra viktigaste av allt när det gäller mobiltelefoner är att de fungerar exakt som de ska utan problem, så skadar det ju inte att de dessutom är snygga att titta på.
Hos TELE2 kan man enligt informationen på deras hemsida, nu byta mobiltelefon så ofta man vill, det låter ju inte helt dumt om man vill hålla sig uppdaterad med det allra senaste och trendigaste på den fronten.
Själv är jag lite sugen på att byta min guldversion av Iphone 6S till en dito i färgen Rose Gold, det hade passat min stil perfekt!

*Inlägget är skrivet i samarbete med TELE2

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.