Bli en bättre tandborstare med Oral-B Smartseries (sponsrad video)

Nu i veckan presenterades ju årets julklapp som i år är inget mindre än en robotdammsugare, om nu någon kan ha lyckats missa detta.
En totalt onödig pryl kan man kanske tycka, men jag tror i vilket fall som helst att det är en hel del teknikprylar förutom just robotdammsugaren som kommer att hamna i paketen i tomtesäcken nu till jul.
Hårda paket brukar ju vara betydligt roligare att få än de mjuka, inte sant?
Fick jag personligen välja tex mellan en robotdammsugare eller en el-tandborste som detta inlägget handlar om, så hade jag valt det sistnämnda eftersom jag dels tycker att det relativt lätt och rogivande att dammsuga, och dels därför att jag alltid är så otroligt trött när jag ska borsta tänderna att jag nog tenderar att slarva lite då och då.
Att slarva med tandborstningen är ju inget att stoltsera med så här behöver jag hjälp på traven.
Oral-B Smartseries som tillverkar världens första eltandborste med Bluetooth 4.0-teknik skulle för övrigt vara pricken över i, då den tandborsten sägs göra Dig till en bättre tandborstare.
Att sköta tandhygienen är ju otroligt viktigt inte minst nu under julen när vi smaskar i oss en massa extra i form av julgodis, lussebullar och dricker glögg var och varannan dag.
Om du precis son jag är nyfiken på att lära dig mer om Oral-B’s el-tandborste utrustad med den nya tidens allra senaste teknik, kolla in filmen här nedan!

De som känner mig väl vet att jag inte är någon speciellt tekniskt lagd person, men att hantera en el-tandborste skulle jag nog allt klara av med bravur, gissar jag
Tandborsten som visades i videon här ovan har en smart app kopplad till sig, som håller koll tandborstningsvanor, påminner om att använda tandtråd och säger till när det är dags att byta borsthuvud osv.
En liten hjälpreda i vardagen, som som står högt upp på min önskelista nu i jul.
Pretty Santa Please!

* Inlägget är skrivet i samarbete med Oral-B Smartseries

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.