Black Friday

Idag är det Black Friday om någon nu kan ha lyckats undgå att märka detta, haha.
Jag tänkte tipsa er om mina utvalda favoriter som finns under Black Friday-erbjudanden hos några av mina annonsörer, och det är minsann inga dåliga grejer!
Först ut är Svenssons i Lammhult, där har jag hittat Y-stolen designad av Hans J Wegner i min drömkulör till ett otroligt bra pris, sängbordet Snö från Asplund, ljushållare i både marmor och betong från Menu, en alternativ julstjärna och sist men inte minst ett fint print av Ylva Skarp.
Kampanjen gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 30/11.

Och massor med fina saker hos Ellos såklart!
Här ovan har jag valt ut mina textilfavoriter från deras Black Friday erbjudanden och som ni ser går hela collaget i härlig gråskala.
Två fina bäddset varav det ena från Dirty Linen, plädar, handdukar osv.
Klicka på respektive produkt så hittar du all info om pris osv och du kan shoppa direkt.

Jag vill ha allt på bilden här ovan, hur fina är inte skorna från Whyred, halsduken av ull, koftan och tröjan från Chilinorway som jag även de har spanat in hos Ellos vars hela Black Friday Rea kan ses HÄR
*Gäller så långt lagret räcker dock längst t.o.m. 2015-11-29. Gäller alla varor märkta med Black Friday. Röda priser gäller!

Visst är det härligt att skämma bort sig själv en smula då och då och extra härligt när det är på rea!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.