Multitasking by ÖoB och Kicken (sponsrad video)

Multitasking, fritt översatt av mig betyder det att man klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt, och det är faktiskt något som jag är riktigt bra på.
Självskryt är för visso aldrig särskilt snyggt men ibland får man tillåta sig att vara lite osvensk och hävda sina egna styrkor tycker jag, så det så!
Ett exempel bara för att nämna något, är att jag allt som oftast både bloggar, redigerar bilder, instagrammar och har en söt liten vovve i mitt knä som vill bli kliad bakom örat samtidigt.
Stressigt?
Inga som helst problem, det fixar jag samtidigt som jag svarat på inkommande mail och hjälper min man att leta rad på hans glasögon som han slarvat bort, igen.
Oftast funkar det som sagt helt utan problem, men jag ska samtligtverkänna att ibland kör det ihop sig rejält och tiden som jag tänkt spara in genom att göra allt samtidig, är plötsligt ett minne blott.
I den senaste kampanjvideon från ÖoB tipsar den välkände pudelrockaren Kicken, som säkert har ett riktigt namn som jag inte känner till, om sina bästa multitasking-tips som enligt honom även är riktigt bra spartips.
Kolla videon här nedan, så får ni själva se och lära hur det ska gå till enligt Kicken!

Det där kallar jag multitasking, och det det visade ju sig att Kicken är en riktig handy man som både kan snickra, laga mat och dra roliga ordvitsar.
Och den inpräntade devisen att män inte klara av mer än en sak i taget stämde ju inte alls in, det är helt klart en föränderlig värld vi lever i.

*Inlägget är skrivet i samarbete med ÖoB

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.