Hotel SP34

FullSizeRender-5

Igår körde vi Stockholm – Köpenhamn, från en storstad till en annan, så imorse vaknade jag upp på designhotellet Hotel SP34 som ligger centralt mitt i stan.
Anledningen till att vi är här är arbete så det är ingen semestertripp om ni trodde det, min man har varit på säljmöte hela dagen idag+fredag, och imorgon är inbjuden till en pressvisning hos Royal Copenhagen, ni kanske minns att jag var där ungefär vi samma tid förra året?

FullSizeRender FullSizeRender-4

Dagens kontor!
Nja till viss del, jag har även suttit i den härliga loungen som ni ser här nedan, också har jag strosat lite på Ströget, köpt ett par skor och ätit Tunacado på Joe & The Juice.
Skorna var jag faktiskt tvungen att köpa eftersom mtt ena ben har blivit helt konstigt, det gör absolut inte ont i det, men när jag försöker gå med skor med höga smala klackar så viker sig hela benet.
Jag har aldrig varit med om något så kontigt förrut, men det ser ut som om jag är berusad när jag går…

FullSizeRender-1 FullSizeRender-6 FullSizeRender-3 FullSizeRender-2

Hotel SP34 är ett ganska nytt modernt designhotell som vänder sig till en lite yngre publik (tror jag), det vimlar nämligen av unga hippa personer här, vilket gör att jag känner mycket gammal.
Ikväll blir det middag på stan, får se var vi hamnar för jag har verkligen ingen koll på de rätta ställena i den här stan.

Ha en fin kväll!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.