E.ON i samarbete med solen (sponsrad video)

För varje dag som passerar så blir det allt mer uppenbart vilken skör och ömtålig värld vi lever i, och hur viktigt det är att vi alla bryr oss om vår omvärld ur alla aspekter.
Ömtåligheten kan ses ur olika synvinklar, inte minst den senaste tidens omskakande händelser vittnar om detta, vi har stora viktiga uppgifter framför oss.
En oerhört viktig uppgift för framtiden är att vi bryr oss och värnar om vår miljö i stort och i smått, det finns en hel del som vi kan göra alla till mans om vi tänker efter.
Årets mörkaste månader är ju här, vilket innebär att vi behöver ha mycket ljus, lampor tända stora delar av dagen, julbelysning både inne och utomhus, och då är det extra viktig att tänka efter vilka energikällor vi använder och hur miljön påverkas av dessa.
E.ON som jag presenterar detta inlägget i samarbete med, arbetar hårt för att vi som konsumenter ska få mer kunskap om vilka förnyelsebara enegikällor och alternativ som finns, via filmen här nedan får vi veta mer om solenergi, ett bra miljöalternativ!

Solcellssystem har flera funktioner som tillsammans utnyttjar solens värme och genererar likström, som därefter omvandlas till växelström och via en elcentral går elen sedan ut i huset, detta har jag läst mig till och det finns så mycket som man kanske inte vet som är nyttigt att lära sig.
Visste du tex att Du kan välja solenergi i ditt elavtal, eller att du har möjlighet att köpa solceller och bli mikroproducent?
Fördelarna med solenergi är många och på EON’s hemsida kan du såklart lära dig allt om förnyelsebar energi.
Jag ska definitivt se över mitt el-avtal med E.ON och se vilka möjligheter jag har att göra ett aktivt val även om jag bor i bostadsrätt, och jag tänker även föreslå för bostadsrättsföreningens styrelse att de ska se över det övergripande avtalet för fastigheten.
Många bäckar små som tillsammans kan göra stor skillnad för framtiden.

*Inlägget är skrivet i samarbete med E.ON

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.