Who ever said…

Hitta-hem-closeup-fotokonst

Jag välkomnar en ny vecka med öppna armar, förra veckan var ärligt talat mest en massa små händelser och slutsater som tillsammans byggde upp en stor gråtklump som till sist briserade.
Det finns så mycket som inte ryms i en blogg, känslor och händelser som rör det mer privata, ja sådant som inte passar in i det här formatet men som ändå påverkar allt eftersom bloggen drivs av mig.

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 12.32.25

Men som sagt, livet är sällan sådär perfekt som i sagorna, idag tillåter jag mig att luta mig tillbaka och samla kraft för att ta nya tag.
Som uppladdning hämtar jag inspiration och ny energi från sådant som känns naturligt och helt okonstlat, som här ett nytt stylingarbete för JM som gjorts av duktiga inrdningsstylisten Marie Ramse.
Genuint fint.

Hitta-hem-Mad-o-Len-doftljus Hitta_hem_Mats_Theseliusf_t_lj Hitta-hem-kubus-tokyovas Hitta-hem-matplats-ad-rökgrå Hitta_hem_vitrinsk_p_Liatorp

Hitta-hem-matplats-y-stolen-fårskinn-Caravaggio
Fotograf: Teodor Axlund
Stylist: Marie Ramse
Assistent: Annie Lindgren

Det här blev ett inlägg för kategorin bloggkärlek här hos mig, och jag vill även rikta ett tipstack till Pella och tacka alla er som kikar in här hos mig!

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 reaktioner på “Who ever said…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.