Barncancerfonden – bli Barnsupporter (sponsrad video)

Alldeles nyss har vi vinkat adjö till oktober månad, en månad då hela Sverige färgas skimrade i rosa med hjälp av mängder av företag, föreningar och privatpersoner som vill engagera sig i kampen mot cancer, och samla in pengar till forskningen så att fler som drabbas kan få hjälp.
I oktober samlas det in helt fantastiska summor, MEN kampen och engagemanget för forskningen om cancer och botemedel mot den hemska sjukdomen måste pågå under årets alla månader, vare sig om de är rosa eller eller ej.
Jag kan tänka mig att färga in samtliga månder i regnbågens alla färger, så länge bara kampen fortsätter.
Cancer drabbar ju vem som helst, människor i alla åldrar, från gammal till ung, ja till och med små barn drabbas, och även om det är hemsk oavsett vem som drabbas så känns det extra hemskt att se små barn som blir allvarligt sjuka.
Det finns så många sorgliga historier och berättelser som handlar om den cancer, jag vet inte hur många gånger jag har suttit med tårarna rinnande efter att sett eller läst om någon som drabbats, och som inte längre finns.
Som tur är så finns också små solskenshistorier och bevis på att det betyder något att vi alla engagerar oss.
En sådan historia kan ni kika på via filmen här nedan!

Mattias drabbades av cancersjukdomen leukemi (blodcancer) för två år sedan, och har genomgått otroligt många behandlingar, tappat sitt hår och varit en riktig fighter trots sin unga ålder, och nu är den värsta kampen vunnen för Mattias.
Under en dag i början av året fick han alltså möta sin stora idol Peter Forsberg, även han känd som en riktig kämpe fast i hockeyrinken, och det är det som är mattias allra största dröm just nu, att få bli en hockeygigant precis som Foppa.
Filmen här ovan är en sk ”behind the scenes” som spelades in när kampanjfilmen för Barncancerfonden spelades in och syftet med filmen är att fler ska bli Barnsupportrar och månadsgivare vilket innebär att stödjer Barncancerfonden året runt.
Stöd Barncancerfonden, bli Barnsupporter du också!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Barncancerfonden

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.