IKEA- ”Vad gafflar ni om ?” avsnitt 6 (sponsrad video)

IKEA’s tv-serie ”Vad gafflar ni om ?”, har ni säkert både hört talas om och kikat på, jag har ju redan visat flera avsnitt här hos mig, och nu är det dags för avsnitt nummer sex.
Martina & Mojje har redan hunnit avhandla en hel del matnyttigt, bland annat hur knepigt och ångestladdat det kan vara att bjuda hem folk på middag, kruxet krig att samla familjen vid middagsbordet, och även en hel del om det där med parmiddagar.
Dagens avsnitt handlar om något helt annat,nämligen inredning av mindre ytor, och den här gången lyser Marina och Mojje med sin frånvaro och istället är det inredaren Jon som får komma till tals.
Jon delar med sig av sina bästa tips när det gäller smart inredning för compact living, ja riktigt användbara tips om hur man kan lösa det hela, se själva här!

Rumslighet, jag älskar det ordet!
Däremot hade jag ingen som helst aning om att rummet upplevs som större när man rundar av hörnen, det var något helt nytt för mig, men man lär så länge man lever.
Med risk för att verka helt okunnig när det gäller tips när det gäller den här frågan, så kan jag även avslöja att Jon’s andra tips också var en nyhet för mig, men om det verkligen stämmer så ska jag testa att måla med högblank färg i taket i mitt badrum.

*Inlägget är skrivet i samarbete med IKEA

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.