Årets finaste jul- och adventsbelysning

Som jag berättade tidigare för er, så hängdes adventsbelysningen upp av Malmö Stad här utanför våra fönster för ca en vecka sedan, hua så tidigt, men det ska väl börjas i tid antar jag?
Butikerna har även de börjat ta fram adventsljusstakar, julstjärnor och annat som kan behövas lagom till första advent, och idag har jag kollat runt och spanat in det som enligt mig kan vara årets finaste jul- och adventsbelysning.

Om ni klickar på respektive produkt i mitt collage så hittar ni all info om inköpsställe, priser osv, och ni kan även shoppa direkt online.
Vis av erfarenhet vet jag att de finaste adventsljusstakarna brukar ta slut fort, och i år tror jag att jag ska slå till på den här, eller den här från Watt & Weke eller varför inte retroljusstaken som vi hade exakt en likadan när jag var liten.

Använder man dessutom den generösa rabattkoden som ger 30% rabatt på dyraste varan och fri frakt hos Ellos så blir det ju dessutom ett riktigt bra pris.
Rabattkoden som du ska använda vid utcheckning i kassan är 325405
*Villkor
Nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
Fri frakt gäller för normalpaket max 20 kg (värde 49,90).
Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor.
Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”
OBS! Alla ljusstakar i mitt collage kommer dock INTE från Ellos.

*Annonssamarbete

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 reaktion på “Årets finaste jul- och adventsbelysning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.