Min söndag i ett svep

DSC_0004

Bilderna i detta inlägget beskriver min söndag i stora drag, eller inte riktigt om jag ska vara helt ärlig, för jag har även hunnit med en långpromenad i snålblåst, köpt hundmat till killarna och varit en snabbis på IKEA.

DSC_0001 DSC_0007-2

Men annars, bläddrat i inredningsmagasin på jakt efter inspiration, pysslat om mitt Instagram-konto och spelat in en You Tube-film, bokat flyg och hotell i Rom, snart åker vi nämligen till Italien för att besöka Ethimo.
Jag har varit i Rom två gånger tidigare, men kan inte komma ihåg en enda fullträff när det gäller mat, kanske någon som kan tipsa om bra restauranger i Rom?

DSC_0028 DSC_0023

Ikväll har vi ätit Tacos, och nu laddar jag inför partiledardebatten på TV om en stund och efter det minst ett avsnitt av den spännande serien The Team.

Tack för att Du kikar in här hos mig!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.