Sandberg Wallpaper – Trend Report a/w 2015

IMG_5663

Oj, redan fredag med härligt höstväder här hos mig i Malmö.
Inte så vanligt att jag är med på bild här i bloggen men här ser ni mig, live i Båstad innan jag begav mig till ett riktigt trevligt event nere i Malmö.
Bästa!

DSC_0206-3 DSC_0211-4 DSC_0215-2

Det var nämligen Sandbergs Wallpaper som bjudit in till ett litet kvällsmingel i den lilla fina tyg- och tapetbutiken Tapetorama här i Malmö.
Det bjöds på supergoda snittar och bubbel, jag hade dock så trevligt att jag glömde ta någon bild, typiskt mig!
På agendan för kvällen stod Sandbergs Trend Report för hösten/vintern 2015 (den hittar ni HÄR) som inspirerande tapetdesignern/kreativa chefen Hanna Wendelbo-Hansson berättade om, och i fokus stod även Sandbergs nyligen lanserade kollektion som heter SKOG.

På plats fanns även härliga Ida Magntorn som berättade om sin bok Home Stories som nyligen släppts, lite om hennes inredningsfilosofi osv.
En riktigt varm och trevlig kväll tillsammans med gamla och nya bekantskaper, och jag tror även att jag hittat en drömtapet till vårt sovrum, men det är en helt annan historia eftersom den inte lanseras förrän i november.

Trevlig fredag!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “Sandberg Wallpaper – Trend Report a/w 2015”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.