Tid för läsning med Adlibris (sponsrad video)

DSC_0205

Jag älskar hösten, det är verkligen min årstid, som passar min personlighet allra bäst.
Frågar ni mig, slår hösten de övriga årstiderna med hästlängder, och nu är den äntligen här!
Hösten är synonymt med härliga stickade tröjor och andra mysiga höstkläder, långa sköna höstpromenader, naturens färgskiftningar, mustiga grytor, goda äppelpajer och sist men inte minst tid för inomhusmys med tända ljus.
Att sjunka ner i favorithörnan och bläddra i ett magasin eller läsa en bok och dricka en kopp te, ja ni hör ju hur jag går igång på allt härligt som hösten är bäst lämpad för.
Just bokläsandet är en sån där grej som jag inte blir klok på när det gäller mig själv, det kan gå långa perioder utan att jag öppnar en bok, men när jag väl gjort det och hittat den rätta boken då är jag fast och läser sida efter sida.
Jag gillar egentligen böcker betydligt mer än att titta på film har jag kommit på, och eftersom jag prioriterat det sistnämnda under senare tid, förutom mina senaste bokköp Säker Stil och Taco Book, så har jag bestämt mig för att det ska bli ändring på det!
Erbjudandet från Adlibris som ni kan ta del av via videon här nedan är väl värt att spana in om ni precis som jag behöver en spark i baken när det gäller att komma igång med läsandet.
Se här!

Ett bra erbjudande som gäller på allt i Adlibris digra sortiment, i bokform hittar man allt från skönlitteratur och barnböcker till faktaböcker och studentlitteratur, och sen finns det ju allt för kontoret, ljudböcker, pysselsaker osv också hos dem.
Jag är själv väldigt nyfiken på Halvvägs, boken som vår fd stadsminister Fredrik Reinfeldt har skrivit, så den kommer jag absolut att sätta upp på min läslista tillsammans med en hel del andra godbitar som jag har spanat in.
Eller vad sägs om Tiden läker inga sår skriven av Tilde de Paula och Arvet efter dig av Jojo Moyes?
Och känner jag mig själv rätt lär det även bli en och annan kokbok som inspirerar till de där grytorna och pajerna som jag nämnde tidigare, kokböcker det finns det gott om hos Adlibris.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Adlibris

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.