Lindemans presenterar bag-in-box med 5 sidor (sponsrad video)

Minns ni att det fanns en tid före vinboxarnas intåg på Systembolaget och vidare in i våra hem?
Jo minsann, men numera det är knappt man tror att det fanns en tid då allt vin tappades på glasflaskor med riktig kork som förslutning
Flaskor som skulle öppnas med korkskruv , så trixigt och ofta med varierande resultat där korksmulor for rakt ner i vinet för min del…
Jag kommer även ihåg att det var en hel del skeptiska miner och höjda ögonbryn när de första bag-in-box vinerna lanserades,  det ansågs inte riktigt lika fint att dricka vin från box osv , men det där är ju historia idag.
Numera syns vinboxarna överallt och jag personligen tycker att det är en riktigt smart förpackning som rymmer mycket, och vill man servera vinet lite festligare än direkt från boxen så kan man ju tappa upp det i en snygg vinkaraff, det finns så många snygga att välja bland!

I filmen här nedan har vinproducenten Lindemans modifierat vinboxen så att den fått fem sidor istället för de traditionella fyra.
Varför då undrar kanske ni, kolla på filmen så får ni svaret!

Jaha, en sån där smart lösning kan man komma på om man driftar sig att tänka lite ”utanför boxen”, ja bokstavligt talat i detta fallet.
Numera har alltså samtliga Lindeman’s Bin 45 bag-in-box viner en femte sida som gör dem enklare att öppna, och det är även lättare att få själva vintappen i rätt position.
Tänk att ingen har klurat ut det tidigare, men bättre sent än aldrig!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Lindemans

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “Lindemans presenterar bag-in-box med 5 sidor (sponsrad video)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.