Bullar som gör skillnad på 7-Eleven (sponsrad video)

Det finns bullar också finns det bullar som är riktigt smarriga och som dessutom gör skillnad och bidrar till ett bättre samhälle för alla barn.
I Sverige utsätts närmare 60 000 barn för mobbning och 20 procent av alla elever i skolorna i Sverige har berättelser om hur de blir kränkta i skolan, enligt en rapport från Friends 2015, och så kan vi inte ha det!
Den 4:e oktober firar vi som ni kanske vet Kanelbullens dag och just den dagen äts det ju hur mycket kanelbullar som helst i vårt avlånga land.
Förra året minns jag att mitt instgramflöde var invaderat av kanelbullar från morgon till kväll just den dagen.
I samband med detta och för andra året i rad tar 7-Eleven upp kampen mot alla mobbning, och för varje bulle som säljs i deras butiker kommer en krona att gå till organisationen Friends.
Förra året skänkte 7-Eleven en halv miljon kronor, och i år tanken att man ska sälja ännu fler kanelbullar och på så sätt samla in ännu mer pengar.
Kolla in filmen, så här enkelt är det!

Mitt förslag är att vi skippar bullbaket inför kanelbullensdag i år och istället unisont hjälper 7-Eleven och Friends att slå nytt bullrekord och stödjer deras kamp mot mobbning.
Och av en händelse så läste jag alldeles nyligen ett klokt ordspråk som gick i stil med ”Det finns två sätt att bli en större männinska, äta mycket bullar eller bry sig om andra människor”
För att vara på den riktigt säkra sidan så tycker jag att vi gör båda sakerna samtidigt!

*Inlägget är skrivet i samarbete med 7-Eleven

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.