ÖoB levererar ännu fler sparknep (sponsrad video)

Gårdagens nyhetsflöde handlade ju till största delen om Sveriges höstbudget, och enkelt tryckt så får nog de flesta av oss se till att ha några sparknep redo för att få hushållsekonomin att gå ihop framöver.
Det finns ju en hel del knep att ta till, både mer drastiska och lite mer långsiktiga.
Att spara in på sådant som rör vår hälsa, jag tänker främst förebyggande på kost och motion osv är dock inget att rekommendera alls tycker jag, och det behöver inte vara dyrt att att äta rätt eller att motionera.
Jag tänker på vardagsmotionen, all den fysiska aktivitet som gör vi i vardagen tex att promenaden till skolan, jobbet eller affären, ta trappan upp till kontoret istället för hissen osv.
För att vara aktiv och motionera krävs inget dyrt gymkort heller för den delen, det finns massor med fysisk aktivitet som man kan utföra på egen hand.
All rörelse räknas och i det långa loppet är det guld värt.
ÖoB är inne på lite samma resonemang fast med en lite annan tolkning i deras senaste reklamfilm där skådespelaren Ola Forssmed förklarar hur det hela kan gå till.

Men det behöver inte gå till överdrift vare sig med sparandet eller motionerandet, för det kan man nog säga att det gjorde i reklamfilmen här ovan.
Lagom är väl bäst, inte sant?
Jag gillar själv att motionera och röra på mig och gör det så gott som dagligen via power walks, hundpromenader, yoga och pilates, så jag håller med Ola Forssmed det krävs inget gymkort för det.
Så slopar man gymkortet och tar en promenad när man ska till tex ÖoB så blir det ett bra sparknep!

*Inlägget är skrivet i samarbete med ÖoB

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.