Genväg till erfarenhet via Manpower (sponsrad video)

Som jag skrev i ett av mina inlägg i förra veckan så ger målmedvetet arbete resultat, det gäller att vara envis som tusan och verkligen kämpa för det man vill.
Har man bara viljan så när man oftast målet.
Det finns så gott som aldrig några genvägar eller mirakelkurer för att skaffa erfarenhet, learning by doing är ett bra uttryck, och visst kan det kännas hopplöst att bli tex nekad en tjänst eller ett uppdrag på grund av att man saknar erfarenhet.
Jag vet.
Men hur ska man få all den där erfarenheten som efterfrågas om man aldrig får in en fot och kan bevisa att man faktiskt kan, och att man vill lära sig?
Via filmen här nedan (sponsrad av Manpower) så beskriver de på ett humoristiskt och lite ironiskt sätt den här problematiken.
Fint förpackat så att säga, kolla själva!

Med ett Manpower-konto får du snabbt tillgång till alla aktuella jobberbjudanden som finns för tillfället och som passar för just dig.
Där kan du även bygga upp din egen kunskapsbank och förhoppningsvis är du snart en bra bit på väg mot ditt mål och din drömkarriär.
Förhoppningsvis innan du behöver använda den där ”föryngringskrämen” som vi alla nog helst vill slippa behöva ta till.
Mitt bästa tips är att våga prova på olika saker, en dörr som öppnas kan leda till någonting annat kanske ännu bättre, kanske behöver inte allting vara helt självklart och utstakat från början.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Manpower

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.