Kanelbullar & Mjölk

DSC_0023-7

Hej på er hoppas att ni har haft en fin dag!
Min dag har gått i ett högt tempo med varierande uppgifter att ta itu med, somligt spännande och kul men somligt dess raka motsats…
För hur kul är det att upptäcka att någon lyckats skimma ens bankkort och gjort ganska stora köp..så himla trist att behöva lägga tid på reda ut sådant.
Hur svårt kan det vara att skilja på mitt och ditt, och känslan av att bli lurad och bedragen känns grymt obehaglig tycker jag.
Bu.

DSC_0032-6 DSC_0027-7 DSC_0031-6

Så jag satte igång att baka kanelbullar mitt upp i alltihop, jag antar att det var bra att avreagera sig på degen eller något i den stilen.
Bullarna blev supersmarriga, så det blev som plåster på såren i dag, varma kanelbullar och kylskåpskall mjölk.
Och sen har det hänt lite spännande och roliga grejer som jag inte kan berätta så mycket mer om just nu, men senare så klart.

KRAM

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

7 reaktioner på “Kanelbullar & Mjölk”

 • Mmm gott. Finns det något bättre än nybakade bullar och mjölk liksom:)

  Ha en toppenfin start på helgen!

  Kraam

 • Nini Tjäder skriver:

  Skimning innebär ju att det suttit något i bankomaten/betalmojjen som läser av ditt kort. Inte att de tagit ditt kort, men dess uppgifter. Svårt att i efterhand hitta var detta skett. Men bankerna brukar vara hyggliga och betala tillbaka/spärra etc. vid upptäckt.

  • admin skriver:

   Har faktiskt inte använt det just det kortet speciellt många gånger och vet inte hur det har gått till men det är solklart att någon använt kortuppgifterna på något sätt för att utföra ett kortbedrägeri, bla har de bokat hotell på en sajt där jag aldrig någonsin har bokat något.
   Har råkat ut för samma sak en gång tidigare och det var en massa papper som ska fyllas i, kort som ska spärras, polisanmälan osv dvs mycket extra arbete som är trist men pengarna får man tillbaka av banken.

   Anette

 • Nej, fy så trist med sådant! Tur att lite bullar kunde få dig på aningen bättre humör. Hoppas att du får en riktigt fin helg nu!

 • Usch så tråkigt 🙁 Men det blev härliga bullar i alla fall! (bättre än de tråkiga chokladkakorna som ungen tjatade till sig pga Frost-kakburk – de smakade hemskt mycket halvfabrikat)

  Hoppas helgen blir bra trots allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.