Comviq Karim gör det igen! (sponsrad video)

Det finns ju mängder med reklamkampanjer, följetonger och olika reklampersonligheter och det mesta passerar ganska obemärkt förbi, också finns det Comviq Karim!
En riktig reklamdundersuccé signerad reklambyrån Forsman & Bodenfors som jag vet gillas av riktigt många inklusive mig själv.
Jag kan avslöja för er att jag har kollat in reklamavsnittet där Karim reser ut i världen, karaoke versionen, och trallat med i ”He’s got the whole world in his hands” med i den nya humoristiska texten ett okänt antal gånger.
Filmen finns på You Tube där Karim har en egen kanal, bara en sån sak, star quality!
Och nu har det kommit en helt ny filmsnutt på ett helt annat tema än den jag nyss berättade om, en riktig humörhöjare som lockar smilanden uppåt en ganska alldaglig måndag i september.
Kolla själva här nedan så får ni se Karim & Co in action !

Jag sa ju det, Karim gör det igen!
Hur man än försöker stålsätta sig så lockar han till fniss och skratt för att upplysa om alla smarta abonnemang osv som finns Comviq, bland annat superbilliga utlandspriser och Sveriges billigaste studentabonnemang.
Sen kanske det inte är något att skryta om att man har den tjockaste magen som är hård som en sten eller en vattenmelon, men det är en helt annan historia.

*Detta inlägget är skrivet i samarbete med Comviq

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.