My Wish List 09

Belle_Print_A4_Lisa_W_Breitholtz

Här kommer min önskelista för september månad.
Om ärligheten ska fram så stannar mina önskelistor just där, om jag tittar tillbaka på hur mycket av det där som jag önskat mig som blivit till verklighet så blir det väldigt skralt.
Jag är urusel på det där med shopping, men bra på önskningar och drömmar!
Här ovan ser ni ett jättefint print av Lisa w Breitholtz, som jag träffade på Formex nu nyligen. Så himla fint och högst upp på min önskelista.

Skärmavbild 2015-09-13 kl. 16.56.13

Drömpallen från Svenskt Tenn med zebratextil skulle passa så bra här hemma hos mig och likaså ytterligare en keramikkruka och ljusstaken Flow.
Ljust den ljusstaken har varit slutsåld tre gånger på raken när jag har varit på Svenskt Tenn, men skam den som ger sig.
Nu när mörkret blir allt mer påtagligt har jag upptäckt att jag behöver mer fin belysning och jag kan inte tänka mig någon finare lampa än Snoopy från Flos, som man just nu kan köpa med fin rabatt. Kanske dags att slå till?
Båda mina sladdar, dvs till min mac och till min iphone sjunger på sista versen (hur dålig kvalitet?) och den här snygga iphone-laddaren med läderdetaljer från Le Cord önskar jag mig.
Nya boken Säker Stil som författats av Ebba K von Sydow och Emilia de Poret syns överallt just nu, och jag behöver verkligen hjälp att hitta min stil på nytt.
Sist men inte minst den fina fotogenlyktan Koholmen från Karlskrona Lampfabrik som finns i en massa fina färger, men jag önskar mig den i jade-grönt.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “My Wish List 09”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.