Höstens trender hos Lagerhaus

Nu har jag packat ihop en liten goodiebag med fina saker från Lagerhaus som känns helt rätt enligt rådande inredningstrender hösten 2015.
Förlåt om jag tjatar på om trenderna som gäller, ni har ju säkert hört till leda vid detta laget att vi inspireras av skogen och naturen, de gröna kulörerna från skogsgrönt till mintgrönt, de naturliga elementen som naturträ, marmor och keramik, att det ska var grovstickat, rustikt och kanske viktigast av allt, hållbart och miljövänligt.
Och nu fick ni höra det en gång till..
Är ni nyfikna på tex tvättväskan i härlig mintgrön nyans (finns även i blått), de virkade grytlapparna eller den miljöeffektiva LED-ljusslingan här ovan så kan ni klicka på produkterna i mitt lilla collage.

*Inlägget är skrivet i samarbete Lagerhaus

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.