Stage 3 – Det händer i Malmö!

Den här veckan har det minsann hänt storslagna grejer i Malmö.
Knappast någon kan väl ha missat att Malmö FF slog skottska Celtic på hemmaplan i tisdags, och tack vare den vinsten är det himmelsblå laget färdigt för spel i Champions League.
Men inte nog med det, senare i veckan blev det även klart att MFF ställs mot Zlatan och hans klubb Paris Saint-Germain i ovannämnda mästerskap, hösten är räddad för alla fotbollssupporters i Malmö.
Zlatan möter MFF, nu blir till och med jag lite lockad att kika på en fotbollmatch!

Fotboll och Malmö FF i all ära, veckans riktigt stora händelse i Malmö ägde rum på Lilla Torg, inte ens i närheten av en fotbollsplan.
Där mitt i lunchrusningen dök nämligen lundasonen och Eurovison Song Contest-segraren Mums, förlåt, Måns Zelmerlöw upp och bjöd på en akustisk spontankonsert.
Om ni kikar på filmen så ser ni att det var mycket uppskattat.

Helt spontant var det dock inte fråns Måns sida, nej bakom konserten stod mobiloperatören Tre och deras varumärkeskampanj ”Stage 3” en mobil musikscen som har budskapet ”Nu släpps musiken fri”.
Det hela låter ju onekligen spännande, dock är det lite oklart vad Tre syftar på när de säger ”Nu släpps musiken fri”, men enligt informationen så kommer mer info inom kort att lanseras via deras kampanjsida .

Hur som helst, det har varit en strålande vecka i Malmö ur alla aspekter, Malmöfestivalen är över, MFF har leverarat ett resultat över förväntan och Måns har varit här med skönsång och fägring stor.
Der blir inte bättre än så, i Malmö.

* Inlägget är skrivet i samarbete med Tre.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.