Oscar Properties – Bageriet

WEBB_Högupplöst_webbBageriet_[006]_Livingroom_-_G2203_006_Livingroom_v20_noCutMarks

Det är ju långt ifrån första gången som jag visar ett bostadsprojekt i regi av Oscar Properties, det är liksom svårt att motså bostadsprojekt av den kallibern, tycker jag.
Renderade bilder till trots så får man en otrolig känsla för bostäderna som presenteras och det är inget undantag nu när de presenterar det senaste projektet, Bageriet på Kvarnholmen i Stockholm.
Det här är för övrigt Oscar Properties andra bostadsprojekt i just det området, visst minns ni Läderfabriken som var först ut?

WEBB_Bageriet_[003]_Kitchen_-__F1401_Kitchen_-_F1401_v18_noborders Bageriet_[005]_Bedroom_-_G2203_005_Bedroom_v18_noborders webb_Bageriet_[001]_Bathroom_-_Type_Bathroom_v15_noborder

webb01-Bageriet-Close-Up_10_evening_full_sign-1 Pressbilder från Oscar Properties

En ombyggd spisbrödfabrik från 1932 belägen mellan Saltsjön och Svindersvik med hänförande utsikt över Djurgården och innerskärgården, genomgår just nu en varsam restaurerning och ombyggnad till 126 bostäder som får en elegant nyfunktionalistisk stil.

Bostadsprojektet omfattar en högre samt en lägre byggnad med fasader av rött Helsingborgstegel, nya svarta industriinspirerade fönster med svart spröjs, burspråk och balkonger.
Kikar vi på interiören så ser vi välplanerade öppnad lägenheter inspirerade av 20-talets funktionalism uppdaterade med dagens alla tänkbara bekvämligheter, som specialritade kök med extra djupa bänkskivor, för att nämna något.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 reaktion på “Oscar Properties – Bageriet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.