In to the Blue med Gina Tricot (sponsrad video)

film_side_se

I dag rivstartar modeveckan i Stockholm där alla modebloggare och stylister får sitt lystmäte stillat.
Jag har personligen aldrig haft något överdrivet stort modeintresse, men följer gärna modebloggare som tex Sofi Fahrman eftersom jag gillas hennes tips och outfits som inkluderar allt ifrån high street fashion till tips från klädkedjorna.
Sofi’s stil som ofta är ganska basic med jeans och tröja tilltalar mig, också gillar jag när man kan blanda både finare och enklare ting.

Till kedjorna och vardagsplaggen kan vi ju definitivt räkna in Gina Tricot som jag tycker har fina plagg till ett bra pris.
Passande nog lanserar Gina Tricot just nu i dagarna deras stora denimkollektion med namnet Say Blue, en kollektion som handlar om det blåa, romantiska vemodet.
Vi ser tydliga sjuttiotalsreferenser med bla utsvängda jeans, och modekedjan vill även genom deras reklamkampanj som pågår just nu förstärka kopplingen mellan denim och musik.

I videon här ovan ser och hör ni samarbetet mellan Gina Tricot och den hyllade dream pop-duon Say Lou Lou.
Tillsammans har de producerat en musikvideo och i samband med kampanjen vill Gina Tricot även hjälpa de med brustet hjärta att läka lite snabbare.
Under devisen ”Your heartbreak is your ticket” kan man tävla om biljetter till en intim Say Lou Lou-spelning i Stockholm.
Allt man behöver göra är att dela med sig om sin egen breakup story , mer info om tävlingsregler osv hittar ni när ni kikar på filmen här ovan samt besöker ginatricot.com

*Inlägget är skrivet i sammarbete med Gina Tricot

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.