Monter färdig för #formex2015

Ryemerc formex 2015

Montern som vi har arbetat med de senaste två dagarna från morgon till kväll är färdig, och helt ärligt så är även jag bokstavligen helt slut.
Det kommer att dröja ett bra tag från nu tills jag blir sugen på att fixa till en tavelvägg i storleksordningen 35 kvm igen, ja ni förstår nog själva om nu inte bilderna säger det mesta…

DSC_0003-6 DSC_0008-7 DSC_0012-6

När jag fick frågan av Rye Merc om jag kunde tänka mig att ta uppdraget att ”göra deras monter” så frågade jag mig för hur de gjort vid andra tidigare mässor.
Till svar fick jag att de ställt upp sina säljställ med en massa emballerade tavlor, ramar, speglar osv, ja mer för att visa vilket säljmaterial/system som företaget har.
Jag ville göra något annorlunda, lite crazy bananas ja kalla det effektsökeri om ni vill, men så här blev det.
Ingen tavelvägg man smäller upp hemma i sitt vardagsrum utan att folk skulle kolla konstigt på en om de kom på besök, men som blickfångare på Formex 2015, jag hoppas att det funkar!

DSC_0024-6 DSC_0021-9 DSC_0028-11

Den här tavelväggen liknar säkert ingen annan som ni har sett förut, huller om buller samsas den kubanska damen som röker cigarr med zebror, tigrar, fyndiga quotes, buddor, filmstjärnor, blommor, insekter, fjärilar och bilar i rusningstrafik.
Den gröna färgen i bakgrunden som är Rye Merc’s färg på logotyp osv gör ju sitt till, inte sant?

DSC_0036-5

Nu startar fas två av Formex för min del, strax börjar pressfrukosten och efter det blir det pressvisnings-race och kolla in nyheter hela dagen lång.
Om ni vill kan ni hänga med mig varvet runt via min instagram, det hade varit kul tycker jag!

Ha en riktigt fin dag!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

4 reaktioner på “Monter färdig för #formex2015”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.