Blomsten by Ilse Jacobsen

IMG_4405

Ni som följer mig via Instagram kanske redan har sett hela blomsterfångsten som jag kom hem med igår efter ett besök hos Blomsten by Ilse Jacobsen, de rosa rosorna visade jag ju iallafall här i bloggen igår.
Rosa är alltid en favorit hos mig!

IMG_4436

Jag är inte ett dugg grym på blommor och deras namn, men den gröna spretiga växten har jag redan ett ex av här hemma sedan tidigare och eftersom den är både fin att titta på och tålig så slog jag till på ytterligare en sådan till favoritkrukan från Svenskt Tenn.
Rosor i två olika färger och grön spretig sak utan namn, kanske någon som vet?

Ha en fin kväll!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 reaktioner på “Blomsten by Ilse Jacobsen”

 • Nini Tjäder skriver:

  Det är en bräken, dvs en ormbunksväxt. Såg just en sån idag hos Plantagen. Minns tyvärr inte det fullständiga namnet.

 • Cecilia skriver:

  Den ”spretiga gröna saken” heter Hartassbräken och tillhör en av mina favoritväxter. Tack vare ditt inlägg körde jag till Triangeln idag och shoppade loss hos Ilse Jacobsen. Tack för tipset!

  • Inredningshjälpen skriver:

   Åh tack! Galet bra blomsteraffär med trevliga priser dessutom 🙂 Kul att du hittade dit 🙂

   Kram Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.