Louis Vuitton Objets Nomades – Très magnifique

objets nomades louis vuitton

Om ni precis som jag följer fashionabla Sofi Fahrman, så kanske ni noterade att hon får någon vecka sedan var inbjuden till en flott middag hos Louis Vuitton i Saint Tropez?
Är man som jag och många med mig, väldigt förtjust i just Louis Vuitton, ja då verkar ju det hur underbart som helst…
I samband med middagen fick de inbjudna även kika på Louis Vuittons resekollektion Objets Nomades, en kollektion där Louis Vuitton samarbetat med ett antal kända designers och nya designers som är på väg att etablera sig:
Atelier Oi, Barber & Osgerby, Nendo, Patricia Urquiola, Campana Brothers, Gwenael Nicolas, Raw Edges, Damien Langlois Meurinne och Marrten Baas.

DSC_01091-640x943 DSC_0137-640x888

Som ni kanske minns så spanade jag in utställningen , eller ska vi säga kollektionen Objets Nomades under iSaloni 2015 då den visades i oerhört vackra Palazzo Bocconi som ligger centralt mitt i Milano.
Ett evenemang som hade högsta prioritet för mig under mina dagar i Milano, och när jag väl var där vill jag inte gå därifrån.
Kollektionen har gjorts på temat Voyage och Art of Travel, och ja visst reser man extra lyxigt med Louis Vuitton.
Just den här kollektionen inriktar sig mot Tentend Camp, überlyxvarianten av tält och campingsemester in the jungle snarare än in the city och man vill ha allt och lite till!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.