Inredningshjälpens badrumsfavoriter hos Ellos

Klicka på respektive produkt för info och pris!

Idag tänkte jag tipsa er om mina badrumsfavoriter hos Ellos och samtidigt passa på att berätta lite kort vad som är trendigt när det gäller badrumstextilier nu i höst.
Som ni säkert redan vet är grått just nu det nya vita, och den som är våglig och vill vara ”inne” satsar på en mörkgrå bas i sitt hem.
Ja till och med väggarna är rätt att måla i grå nyanser, 50 shades of grey har verkligen fått genomsalgskraft om vi säger så…

Baddhandduken i den djupt aquagröna nyansen och även ljusare grönt är nog den kulör som kommer att dominera allra mest under hösten tillsammans med vinrött, saffran, blågrått, marinblått, puderrosa och som sagt grått.

Traditionella handdukar av bomullsfrotté får konkurrens av linnehanddukar, ju skrynkligare desto bättre.
Satsa på textilier av naturmaterial gärna ekologiskt, produkter som tål att användas länge, som är sköna att använda och skonsamma för miljön.
Badrumstextilier med strukturmönster, ribb, våffelmönster osv kommer stort nu i höst och även små detaljer som fransar och små tofsar.

unnamed

Badrumstextiler från Odd Molly

ells_0127167_M
Ett väldoftande badrum är verkligen det härligaste som finns.
Här har jag valt ut produkter från Clean men i mitt badrum just nu hittar du de här produkterna.
Sist men inte minst vill jag påminna om vilken skillnad det blir om man tillför någon form av naturlig grönksa i badrummet, och har du som jag inget fönster i ditt badrum kan du tex satsa på en tålig garderobsblomma eller liknande.

Precis som förra gången när jag tipsade om produkter från Ellos så får ni just nu hela 30% rabatt på den dyraste varan vid nybeställningar hos Ellos + Fri Frakt*

*Nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor.
För att utnyttja rabatten använder ni koden 325405 när ni checkar ut i kassan.

Detta inlägget är skrivet i samarbete med Ellos.

inredningshjalpen.com

1 reaktion på “Inredningshjälpens badrumsfavoriter hos Ellos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.