Work in progress

k.lundqvist stockholm

Hej på er hoppas att ni har det bra!
Jag antar att en hel del av er njuter av en välförtjänt semester och laddar batterierna, själv har jag lagt semesterfirandet lite åt sidan för tillfället, för är det work in progress som gäller för hela slanten just nu.
Har man som jag jobb inplanerade nästan hela tiden så pågår det en ständig process med att tänka ut hur allting ska göras, planeras, köpas in osv.
Just nu är det full fokus på mässmontern som jag ska göra på Formex, jag fick se företagets inbjudan som de skickar ut till sina kunder idag, där de använt en bild tagen av mig (wow så kul), och så har jag dessutom ett roligt fotojobb inplanerat i nästa vecka.
Ett jobb som bilden här ovan ger en hint om, och som ligger mig extra varmt om hjärtat.
Ni ska få se resultatet när det klart, jag lovar.

Vill du också anlita Inredningshjälpen- kontakta mig HÄR.

Stor onsdagskram till er alla!

inredningshjalpen.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.