Müslifrukost dagen till ära

Müslifrukost

I morse när jag vaknade fullkomligt välde solen in i hela lägenheten, och genom den öppna balkongdörren hörde jag fåglarnas nöjda kvitter.
Är det kanske sommar på riktigt nu? Som vi har längtat och väntat!

Royal Copenhagen

Dagen till ära slog jag till med en müslifrukost, eller det är rättare sagt exakt den frukosten som jag alltid äter när jag är hemma, men idag fick min müsli sällskap av några goda bigarråer också, mums!
Hittade förresten en ny müsli senast när jag handlande, knaprig och god, jag avskyr när müslin är för mjuk och mest består av havregryn och annat som geggar ihop sig till en gröt när man tillsätter tillexempel fil eller yoghurt.

Den här tisdagen är det arbete som gäller, fullt upp med en del tekniska arrangemang som gäller bloggen, inget jag fixar själv men det ska skickas frågor och svar till dem som är berörda och det tar ju sin lilla tid.
Kom även på att det börjar brinna i knutarna när det gäller inlämningen av den nya annonsen som ska in i Elle Decoration, så nu får jag sätt full fart.

Ha en riktigt skön dag!

Inredningshjalpen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.