I’m a foodie!

foodie inredningshjalpen

Hemma i köket hos Inredningshjälpen

Idag råder det totat idétorka och fanatsilöshet på alla plan hos mig, ja bu, minst sagt en dag att stryka ett stort streck över.
Så för att flytta fokus till något helt annat som jag också verkligen gillar, har jag ägnat mig att surfa runt och kolla in läget (läs dregla) hos några matbloggare som jag gärna kikar in hos då och då.
Det finns SÅ många duktiga och inspirerande matbloggare som man kan följa för att få mer fantasi och nya idéer till sin matlagning.
Ja, om man är en riktig matälskare eller foodie som det så trendigt heter, som jag som verkligen älskar mat, ja då kan man spendera timmar med att matsurfa och kolla på matlagningsprogram.

Här kommer några av mina bästa tips när det gäller duktiga bloggare som bloggar om mat!

56 Kilo
Åse delar med sig av en massa härliga recept av det lite sundare slaget med inriktning mot LCHF som ni säkert känner till.
Hos 56 kilo har jag sett så himla mycket gott, och jag har fått inspiration till min egen matlagning även om jag kanske inte äter helt enligt LCHF-metoden precis.

Matplatsen
Matplatsen drivs av Victoria och där hittar ni hur mycket recept och fantastiska matbilder som helst att bli hänförda av.
Bloggen bjuder även på en hel del glimtar från Victorias vardag och hennes familj, och via hennes instagram upptäckte jag att vi nyligen bott på samma hotell!

Jennys Matblogg
Jenny som bor med sin familj i Växjö driver sedan 5 år tillbaka Jennys Matblogg som idag är en av Sveriges största och mest populära matbloggar.
Hos Jenny hittar ni alla tänkbara recept och även något så praktiskt som en veckomatsedel för den som gillar att planera!

@mycasa
Hos Åsa Myrberg som bloggar hos Sköna Hem tittar jag in titt som tätt.
Hennes blogg handlar förvisso även om inredning och trädgård , men eftersom Åsa ofta fixar och donar i köket och tar fantastiska matbilder så får hennes blogg även räknas in bland matbloggarna tycker jag.

By Diadonna
Diadonna håller till hos Femina och hennes matbilder är så fantastiska att jag måste varna er lite om ni inte kikat på dem tidigare, för här finns det risk för att ni blir riktigt hungriga och får cravings som heter duga.

Åh listan kan göras lång, kanske har du någon matblogg som du vill tipsa mig om?
Jag lägger till mina topp fem favoriter till min inspirationslista, och kommer att fylla på med fler efter hand.

Ha en fortsatt härlig kväll, vi ses!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

4 reaktioner på “I’m a foodie!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.