Trädgårdstisdag eller Sommar med Ernst

Sommar med Ernst Tv4

Ikväll är det säsongspremiär för Sommar med Ernst på TV4 minsann, men var det inte alldeles nyss ett program med Ernst i Toscana och innan dess Jul med Ernst?!
Det flyter nästan ihop för mig lite grann och, ja så rullar det tydligen på i ett invant mönster hos TV4.

Trädgårdstisdag

Jag personligen har fått min beskärda del av inspiration från Ernst för länge sedan och kommer istället välja att se ikapp de avsnitt som jag har missat på grund av resor nu i vår, av fantastiska Trädgårdstisdag som eftersänds via SVT Play.

Trädgårdstisdag SVT

I ett av de första avsnitten får man se hur Malin och Tareq bygger den fina pardörren här ovan med hjälp av gamla fönster som inhandlats på loppis.
Mycket fint och säkert inte speciellt dyrt.

Trädgårdstisdag SVT Play

Jag gillar Pernilla Månsson Colt, Tareq Taylor, John Taylor som varit med från starten, och nytillskottet Malin Persson som även bloggar för Elle Decoration har absolut lyft programmet till en ny nivå.
Trädgårds- och odlingstips, lite inredning och även smarriga recept presenterat med en god portion humor och glimten i ögat som faller mig väl i smaken.
Bilderna här ovan har jag lånat från Trädgårdstisdag Facebook där man också hittar en massa fin inspiration och får följa med lite behind the scene.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “Trädgårdstisdag eller Sommar med Ernst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.