Lexington Home A/W 2015

lexington Home AW2015

Det är inte speciellt svårt att komma i höststämning fastän almanackan visar 24 juni, vädret gör ju onekligen sitt till och för att spä på den känslan ytterligare så levereras den ena höstkollektionen efter den andra just nu i form av inspirerande pressbilder.
Next in line har vi det välkända varumärket Lexington Home som gjort sig kända för sin karaktäristiska New Hampton-stil.
Se här!

Lexington Home AW2015 Lexington Home AW2015 Lexington Home AW2015

En sån där snygg och värmande ullpläd är aldrig fel under kylslagna höstkvällar, och om ärligheten ska fram så skulle jag inte ha någonting emot att svepa in mig i en sådan pläd redan nu.
Vinrött och blått – fin kombination!

Lexington Home AW2015 Lexington Home AW2015 Lexington Home AW2015 Lexington Home AW2015

Lexington Home AW2015 Pressbilder från Lexington Home

Sovrum i höstskrud signerat Lexington Home A/W 2015 bjuder på blågrå toner, och visst är det otroligt snyggt tillsammans med lite mörkare träslag?
Randigt och rutigt i olika kombinationer brukar ju vara lite av stående inslag i Lexington’s kollektioner och så även nu.

Med detta sagt kan jag även tipsa er om att sommar-rean pågår för fullt just nu inne hos Lexington så skynda dit om ni vill göra fina sommarfynd i väntan på höstkollektionen.

Inredningshjälpen

2 reaktioner på “Lexington Home A/W 2015”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.