Bredbandsbolaget satsar på brun utan sol i sommar

Under sommarens härliga ljusa och varma dagar och kvällar vill vi med all säkerhet gärna vara utomhus så mycket det bara går, och TV-soffan och datorn känns inte alls lika lockande som under årets kalla och trista månader.
Vi nordbor har helt enkelt vant oss vid att prioritera olika saker och anpassa oss efter de olika årstiderna som vi har.
Varje sak har sin tid skulle man kunna säga.

I sommar tar Bredbandsbolaget dock upp kampen mot både solen, stranden och de långa grillkvällarna, och gör det i härlig tvshops-anda med en tonad snygging med bar överkropp. Allt för att få kunderna att spendera sommaren i tv-soffan i stället för på badstranden.

Via den humoristiska reklamkampanjen med den (ojojoj) snygga hunken i centrum, som körs nu i sommar vill Bredbandsbolaget helt enkelt påminna sina kunder om att det finns väldigt bra tv-underhållning även under sommarmånaderna.
Ja till och med så pass bra att det är värt att stanna inne för…

Ännu så länge har ju den svenska sommaren varit väldigt svårflörtad, men vem vet kanske triggar den här konkurrensen igång solen och värmen?
Återstår att se, men jag tror nog att de flesta av oss är rejält sugna på allt vad sommaren har att erbjuda OCH en och annan film framåt kvällskvisten.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Bredbandsbolaget

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.