Tävla och vinn solskyddsgardiner från Luxaflex

Ännu en härlig långhelg går mot sitt slut och förhoppningsvis har ni haft det lugnt och skönt precis som jag.
Månaden maj är ju verkligen toppen, ofta soligt väder med ljumma vindar som berättar att sommaren snart är här, härligt inte sant?
Och på tal om sol kikar jag in för att påminna er om tävlingen hos Luxaflex där du kan vinna riktigt fina priser, och det är faktiskt hur enkelt som helst att delta!

Luxaflex®  är för er som inte hört talas om dem tidigare, världsledande när det gäller måttbeställda solkyddsgardiner av allra högsta kvalitet, och gardinerna tillverkas efter personliga önskemål med design, användarvänlighet och barnsäkerhet i fokus.
Det finns tex rullgardiner, plisségardiner, lameller och persienner, ja något för alla, och nu har DU chansen att vinna sådana solskyddsgardiner för 25.000 kr i den här tävlingen där jag dessutom har fått det ärofyllda uppdraget att vara en av jurymedlemmarna.

Vad-inspirerar-Duette-SE
 

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

Du deltar helt enkelt genom att lägga upp en inspirerande bild som du själv tagit och delar den på Instagram eller Facebook och taggar den med #seminstil.
Behöver du inspiration till din bild kan du kika HÄR endast fantasin sätter gränser!

VAD VINNER MAN?

FÖRSTA PRIS
Nya skräddarsydda gardiner från Luxaflex® till ett värde av 25 000 kr och dessutom en halvdags konsultation av en professionell inredare hemma hos dig.
Inredningsstylisten och bloggaren Frida Ramstedt konsulterar dig genom att ge bra idéer på inredning, färger och prioriteringar i ditt hem under en halvdag. Allt med utgångspunkten om vad som är viktigt för dig. Dessutom kommer du att få vägledning i valet av gardinlösning som passar för just dig och ditt hem utifrån funktion, design och färgval.

ANDRA och TREDJE PRIS
2:a och 3:e priset är gardiner från Luxaflex® till ett värde av vardera 5 000 kr.

YTTERLIGARE VINSTER
6 olika bilder belönas under april och maj med en årsprenumeration av Plaza Interiör.

*Tävlingsvillkor och regler hittar du HÄR, läs igenom dessa innan du deltar i tävlingen!

 

JURYN

Jag har som sagt fått äran att sitta i juryn för den här tävlingen tillsammans med härliga bloggarna Trendenser och Hemtrender.
Vi kommer att välja ut varsin bild som vi gillar lite extra mycket under april och maj, och det är alltså dessa 6 bilder som vinner varsin årsprenumerationen av Plaza Interiör.
Vi kommer även gemensamt att utse den mest inspirerande och kreativa bilden, som känns rätt i tiden och det är den bilden som slutligen vinner tävlingen.
Alla bilder med hashtag #seminstil fram till och med 30 juni är med och tävlar.

LYCKA TILL!

 

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 reaktion på “Tävla och vinn solskyddsgardiner från Luxaflex”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.