Första månadsvinnaren korad i Luxaflex-tävlingen!

Som jag berättat för er tidigare så har jag fått det ärofyllda uppdraget att sitta med i juryn i den omfattande tävlingen som pågår hos Luxaflex® nu i vår.
Vinnaren som utses i juni kammar hem ett helt fantastiskt pris, nämligen skräddarsydda solskyddsgardiner till ett värde av 25.000 kr och ett hembesök av självaste Trendenser.
Fram tills dess kommer vi juryn även att utse våra månadsfavoriter bland alla de som deltar och lägger upp sina mest inspirerande bilder med hashtaggen #seminstil på Instagram, och nu i veckan valde jag ut min första vinnare.
Det var minsann ingen lätt uppgift då det fanns väldigt många fina och inspirerande bilder att välja mellan, men till slut valde jag ut den härliga bilden som ni kan se HÄR.

Stort GRATTIS till @fruisabelle som vann en årsprenumeration av Plaza Interiör!

Interior-Twist-SE

Ta nu chansen du med och var med och tävla i nästa deltävling nu i maj då ytterligare tre lyckliga personer vinner varsin årsprenumeration av Plaza Interiör, och slutligen om de storvinsterna som dras i juni.
Alla som tävlar har lika stor chans att vinna i juni oavsett om man har vunnit någon av deltävlingarna i april och maj eller inte.
Tävlingsbidraget behöver inte vara alls vara inredningsrelaterat, utan helt enkelt det som ger er inspiration i er vardag, vad det än må vara.

FÖRSTA PRIS
Solskyddsgardiner från Luxaflex som är marknadsledande när det gäller skräddarsydda gardiner med solskydd av högsta kvalitet till ett värde av 25.000 kr, samt ett hembesök av Frida Ramstedt/Trendenser som delar med sig av sina bästa inredningstips.

ANDRA och TREDJE PRIS
2:a och 3:e priset är gardiner från Luxaflex® till ett värde av vardera 5 000 kr.

YTTERLIGARE VINSTER
6 olika bilder belönas under april och maj med en årsprenumeration av Plaza Interiör.

*Tävlingsvillkor och regler hittar du HÄR, läs igenom dessa innan du deltar i tävlingen!

 

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

Du deltar helt enkelt genom att lägga upp en inspirerande bild som du själv tagit och delar den på Instagram eller Facebook och taggar den med #seminstil.
Behöver du inspiration till din bild kan du kika HÄR.

Stort LYCKA TILL ifrån mig!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 reaktion på “Första månadsvinnaren korad i Luxaflex-tävlingen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.