Visa din stil! Tävla om solskyddsgardiner från Luxaflex värda 25.000 kr!

Förra helgen ställde vi om till sommartid, dagarna blir längre och ljusare och hur härligt det än må vara att ljuset äntligen är tillbaka, så är det ju praktiskt med riktigt bra solskyddsgardiner som hindrar solen från att lysa rakt in genom våra fönster.

Med rätt solskyddsgardiner skyddar du ju dels dina ögon från det skarpa solljuset såklart, men de skyddar även dina möbler och textilier i ditt hem från att blekas, och de kan även hjälpa till att skapa ett behagligare inomhusklimat hemma hos dig.
Visste du till exempel att det går att isolera värme från att försvinna ut från ditt hem genom att använda energieffektivt solskydd?

Jag skulle kunna sitta här och berätta om rullgardiner, plisségardiner , lameller och persienner och alla dess fördelar hur länge som helst känner jag, men nu är det hög tid att presentera tävlingen där jag har fått det ärofyllda uppdraget att sitta med i juryn.
Tävlingen är i samarbete med Luxaflex® och pågår i samband med en  rikstäckande reklamkampanj nu i vår.

Vad-ins-Flowers-SE

Luxaflex är för er som inte hört talas om dem tidigare, världsledande när det gäller måttbeställd handtillverkad solavskärmning av allra högsta kvalitet.
Varje solskyddsgardin är unik och tillverkas efter dina personliga önskemål och preferenser med design, användarvänlighet och barnsäkerhet i fokus, och nu har DU chansen att tävla om riktigt fina priser hos dem!

VAD VINNER MAN?

FÖRSTA PRIS
Nya skräddarsydda gardiner från Luxaflex® till ett värde av 25 000 kr och dessutom en halvdags konsultation av en professionell inredare hemma hos dig.
Inredningsstylisten och bloggaren Frida Ramstedt konsulterar dig genom att ge bra idéer på inredning, färger och prioriteringar i ditt hem under en halvdag. Allt med utgångspunkten om vad som är viktigt för dig. Dessutom kommer du att få vägledning i valet av gardinlösning som passar för just dig och ditt hem utifrån funktion, design och färgval.

ANDRA och TREDJE PRIS
2:a och 3:e priset är gardiner från Luxaflex® till ett värde av vardera 5 000 kr.

YTTERLIGARE VINSTER
6 olika bilder belönas under april och maj med en årsprenumeration av Plaza Interiör.

*Tävlingsvillkor och regler hittar du HÄR, läs igenom dessa innan du deltar i tävlingen!

 

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

Du deltar helt enkelt genom att lägga upp en inspirerande bild som du själv tagit och delar den på Instagram eller Facebook och taggar den med #seminstil.
Behöver du inspiration till din bild kan du kika HÄR endast fantasin sätter gränser!

 

JURYN

Jag har som sagt fått äran att sitta i juryn för den här tävlingen tillsammans med Frida med bloggen Trendenser och Jenny med bloggen Hemtrender, du känner säkert till deras inspirerande inredningsbloggarsedan tidigare!
Vi kommer att välja ut varsin bild som vi gillar lite extra mycket under april och maj, och det är alltså dessa 6 bilder som vinner varsin årsprenumerationen av Plaza Interiör.
Vi kommer även gemensamt att utse den mest inspirerande och kreativa bilden, som känns rätt i tiden och det är den bilden som slutligen vinner tävlingen.
Alla bilder med hashtag #seminstil fram till och med 30 juni är med och tävlar.

LYCKA TILL!

Psst!  Jag ser fram emot att få ta del av alla era fina bilder, så sätt igång och tävla nu!

 

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 reaktion på “Visa din stil! Tävla om solskyddsgardiner från Luxaflex värda 25.000 kr!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.