La Coquelle från Le Creuset

Ugnsformarna, kokkärlen och stekpannorna från Le Creuset är de allra bästa jag vet, jag tror knappast att jag har något annat än just dessa i köket.

Jag rekommenderar dessa alla dagar i veckan , helt utan spons –  och nu en nyhet!

Skärmavbild 2015-04-01 kl. 01.52.58 Pressbild från Le Creuset

La Coquelle!

La Coquelle som kommer nu i april spanade jag in under Formex, eller var det kanske möbelmässan, jag minns interiktigt vilket, men det här är iallafall ett fynd ur arkivet som ju är ganska vanligt idag.

La Coquelle designades av den franska industriella designern Raymond Lowey redan år 1958, och denna limiterade upplaga av grytan kommer endast att finnas i 125 st numrerade exemplar med livstids garanti, till försäljning i Skandinavien.
Vill du köpa ett exemplar av de 125 så kan du tex göra det HÄR

Grytan lanseras endast i den så kallade orginalkulören Volcanic, som ju är lite av Le Creusets signum även om deras produkter numera finns i en hel massa andra färger.

Åh snälla Påskharen, jag skulle hemskt gärna vilja ha en sådan, kanske istället för ett påskägg?

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 reaktion på “La Coquelle från Le Creuset”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.