SVEDBERGS #svedbergsgilladittbadrum

SVED_9

Nu avlöser den ena fantastiska tävlingen den andra, och nu kan någon av er den bli lyckliga vinnaren av ett presentkort värt hela 10.000 kr hos badrumstillverkaren SVEDBERGS.
Jag har ju visat er årets nyheter hos SVEDBERGS tidigare här i bloggen, och det finns ju så otroligt mycket fint att välja bland i deras sortiment som innehåller allt från möbler, duschar, badkar och toaletter till handdukstorkar, blandare och tillbehör.
SVEDBERGS vision för badrummet är att det ska vara en plats för välbefinnande och avkoppling och en perfekt balans mellan design, funktion och komfort!

Och jag håller med, badrummet är en av hemmets bästa platser, inte minst om man älskar att bada badkar som jag gör, jag skulle aldrig någonsin vilja ha ett badrum utan badkar, det går bara inte.
Jag badar varje dag, och högst upp på min önskelista står ett nytt snyggt badkar!

Helt och fullt förståeligt så gillar ju även SVEDBERGS badrum lite extra mycket, och nu är de supernyfikna på hur just DU har det hemma i ditt badrum!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 14.40.14

Tävlar gör du så här:
1. Följ SVEDBERGS via Instagram @svedbergs
2. Ta en bild på något du gillar extra mycket i ditt badrum och lägg upp den på Instagram och använd hashtaggen #svedbergsgilladittbadrum och @svedbergs
De 10 bilderna som får flest likes går vidare till en final där en jury utser vinnaren.
3. Följ SVEDBERGS via deras Facebook-sida där finalisterna och vinnaren presenteras (samt via deras instagramsida) den 31/3 och får då kontakta SVEDBERGS för att få vinsten.
Anställda på SVEDBERGS eller anhöriga till dem får inte delta i tävlingen.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Presentkortet gäller valfria produkter i SVEDBERGS sortiment.

Hur enkelt var inte det där då? Sätt igång och tävla fram t om den 30 mars!!
Om jag hade vunnit det där presentkortet hade det varit ett bra startbidrag till mitt drömbadrum, en inredningsstil som passar helt perfekt överens med sekelskiftesstilen som lägenheten har för övrigt.

Skärmavbild 2015-03-21 kl. 16.08.42

*Det här inlägget är i samarbete med SVEDBERGS

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.