Tävla om en sänggavel i valfri textil från Trendrum

Skärmavbild 2015-03-21 kl. 17.19.35

hampton-sanggavel-valj-din-favoritfarg-2
Skärmavbild 2015-03-21 kl. 18.26.46

Håll i er nu för nu är det dags för mig att tillsammans med Trendrum presentera en riktigt bra tävling för er!
Nu har ni nämligen chansen att vinna en handtillverkad lyxig sänggavel i någon av modellerna Hampton, Nord, London, Chess eller Lancaster, och det allra bäst av allt, ni har själv mölighet att välja textil och färg från ett riktigt stort urval av olika textilier och färger, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen personliga prägel på sänggaveln.

På bilden här ovan ser ni den klassiska djupstoppade sänggaveln Hampton som är en otroligt populär sänggavel med djuphäftade knappar och ett utförande med runda hörn som ger extra lyx och flärd till sovrummet.
En handbyggd sänggavel med influenser från de populära Chesterfield och Howard-serierna som även de går att få i valfri textil och färg när man beställer dem hos Trendrum!

Vill man göra sin säng helt komplett så köper man såklart en tillhörande sängkappa som även den går att få i samma textilier och färger som själva sänggaveln.
Sänggavel och sängkappa i samma färg är verkligen pricken över i när man inreder ett sovrum tycker jag, och extra plus i kanten eftersom sängkappan går att beställa i olika längder så att den även passar till den höga varianten av kontinentalsäng.

Trendrum säljer noga utvalda möbler som soffor, sängar och inredningsdetaljer av hög kvalitet via deras web-butik och i deras showroom som finns i Kristianstad.
Trendrum levererar sina produkter i hela Sverige och det är alltid fraktfritt när man handlar för mer än 999 kr.

Skärmavbild 2015-03-21 kl. 16.56.12

1. Följ Trendrum via Instagram @trendrum
2. Välj ut din favoritsänggavel av de som finns angivna här ovan och motivera kort varför just Du vill vinna en sänggavel från Trendrum.
3. Klart!

Tävlingen pågår till och med nästa söndag den 29 mars, vinnaren utses av Trendrum och kommer att meddelas via mail och här i bloggen.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren meddelas inom kort här i bloggen!

Skärmavbild 2015-03-21 kl. 17.10.20

Inredningshjälpen/Anette

48 reaktioner på “Tävla om en sänggavel i valfri textil från Trendrum”

 • Josefine skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna en Lancaster-sänggavel. Den skulle göra sängkammaren mer ombonad och lyxig! Följer nu Trendrum på Instagram.

 • Åh vilken fin tävling! Jag vill vinna för jag kan inte tänka mig en finare gavel i mitt sovrum än Hamton svart . Kag följer dig sedan tidigare och följer givetvis trendrim nu på instagram kram Pernilla

 • Marion Sallmén Stenman skriver:

  Hamptons sänggavel skulle passa perfekt till min nyinköpta säng som saknar både ram och gavel. En liten romantisk känsla och ny design i sovrummet ökar känslan av lugn och välbefinnande. Följer trendrum på instagram

 • Följt och klart! Er har jag följt sedan tidigare!
  Jag skulle vilja ha/vinna Hampton! Precis en sån jag sett framför mig till min nyinköpta säng som jag sparat till i 8 månader nu!

 • Sara skriver:

  jag har precis målat mitt sovrum mintgrönt och söker nu en sänggavel som är grå. Har ännu inte hittat någon med den perfekta gråa nyansen så att välja ett tyg till den fina hamptons sänggavel hade varit kanon !! Jag gillar också trendrum på instagram såklart !

 • Terese Turpeinen skriver:

  Hej! Jag följer nu trendrum på instagram. En Hampton sänggavel skulle passa perfekt in i mitt sovrum nu när jag försöker inreda rummet med mer personlig stil. Tack för vinst möjligheten!

 • Linda Olsson skriver:

  Jag skulle så jättegärna vilja vinna Hampton sänggavel.

 • Elin holmgren skriver:

  Jag önskar vinna hamptons sänggavel

 • Chantal Persson skriver:

  Vi föll för Hampton Hugo 13 i grått! Vi har just nu en lånad träskiva i en för liten storlek… Det dunkar i väggen så fort man rör sig. Grannarna tror vi har väldigt roligt på nätterna

 • Siri Wallgren skriver:

  Föll direkt för Nord med swarowskikristaller :)) Gärna i vitt men svart funkar hur bra som helst 🙂
  Varför ska just jag vinna då? Behöver en ny sänggavel då våran börjar vara risig -överraskar gärna min man med en ny. Gör också gärna reklam för inredningshjälpen och Trendrum på mina bloggar och på instagram 🙂

 • Daniela skriver:

  Ja tack gärna till en sovrums makeover. Vackra sänggavel Nord i gräddvit hade gärna fått äran att flytta in hos oss . För bästa vårkänsla hade sänggavel matchas med chaatwalkuddar i härlig orange & såklart en touch av viol. Kan lova att sovrummet hade fått vara med på Instagram utan att skämmas .

 • Debbie skriver:

  Åh, en sänggavel är precis vad vårt sovrum behöver och en naturfärgad Hampton skulle passa perfekt hos oss! Jag älskar de djuphäftade knapparna och de rundade hörnen, känns lyxigt och elegant – precis den känslan vi är ute efter! Att skapa en hotell-känsla hemma och ett rum man verkligen vill vistas i. Kan det bli bättre? Jag är kär!

  Jag följer Trendrum på Instagram och håller nu tummarna stenhårt! 🙂

 • nono skriver:

  Åh dessa är så himla fina. Har haft ögonen på en sådan sänggavel länge men då vi fick barn för snart 1 år sedan så har vi inte lagt pengar på hemmet. Vi har ingen sänggavel alls så detta vore en dröm att vinna!nord är min favorit ! / nono_nr1 på insta

 • Desirée skriver:

  Mina makeoverdrömmar räddar
  Då mina kottar fått egna bäddar
  En huvudgavel till min säng hade varit gött
  Där jag nu ensam sover sött
  En gavel i svart kulör från Trendrum
  Hade fyllt upp den vägg som nu är tom
  Jag blev förälskad i modellen chess
  Så nu håller jag tummen i hård press

  Gillar och följer er båda på Insta

  Tack!
  ”DeLa”

 • Desirée skriver:

  En rättning:

  En huvudgavel till min säng hade varit gött
  där jag nu ensam sover sött
  Mina kottar har fått egna bäddar
  så min makeoverdröm ni räddar
  En gavel i svart kulör från Trendrum
  hade fyllt upp den vägg som nu är tom
  Jag blev förälskad i modellen chess
  så nu håller jag tummen i hård press

  Gillar och följer er båda på Insta

  Tack!
  ”DeLa”

 • Annika skriver:

  Är gärna med och tävlar om en Hamptons sänggavel, skulle passa perfekt hemma i vårt sovrum. Hoppas på tur!

 • Den här tävlingen känner jag att jag absolut inte får missa;) Nu när jag blivit 17 kilo lättare och mannen 7 så är en ny säng på topp på inköpslistan. 12 år i samma gamla, som verkligen har fått bekänna färg så är det faktiskt dags för en ny;) Skulle så gärna vilja göra lite mer ombonat och vuxet i sovrummet nu när nya sängen anländer så en tjusig stoppad gavel är väl det som skulle sätta pricken över i:et.
  Jag föll handlöst för denna Lancaster i en mysig mjuk greige färg https://www.trendrum.se/lancaster-sanggavel-valj-din-favoritfarg som jag skulle matcha med en sängkappa i samma färg!

  Håller tummarna hårt nu!

  Kram

  M

 • Anna Svensson, åhus skriver:

  Skulle gärna vinna sänggaveln NORD!
  Efter att ha haft barn i sovrummet i nio år
  är det snart slut med det 🙂
  Sovrummet ska bli ett föräldrasovrum!
  Vad vore inte bättre än en ny sänggavel och lite annat nytt piff från
  Trendrum 🙂

 • Matilda skriver:

  Tävlar om en Hampton,Porto 2 till min 180cm kontinentalsäng. Varför just jag då? Jo jag och sambon har köpt vårt första hus tillsammans. Gaveln hade blivit så snygg i nya sovrummet. Älskar inredning och det hade varit såå kul att vinna denna då plånboken tyvärr inte tillåter sådan här lyx 🙂

 • Elisabet skriver:

  Alla modellerna är så snygga! Svårt att välja men Nord får nog bli min favorit!

  Har länge tjatat på mannen att det är dags att förnya vår inredning här hemma. Han vill vänta tills vi hittar oss ett hus men vi är nog inne på vårt tredje år nu som vi seriöst letar. Jag vill inte vänta längre utan jag vill inreda nu!!! Vill ha in lite ljus i vårt mörka sovrum och en vacker sänggavel i beiget är vad jag vill ha! Hade varit så kul om jag lyckades vinna och kunde överraska honom med ett nytt sovrum nu till hans födelsedag!!
  Håller tummar och tår stenhårt för detta var den bästa tävligen jag sett på länge som jag bara vill vinna!

 • camilla skriver:

  Jag snarkar och sänggaveln skulle få ner akustiken så att min kära sambo skulle få sova bättre 😀
  Hamtons sänggavel är super snygg och precis en sådan som jag letar efter. 125 cm hög, 160 bred och tyget sawana – 03 kallgrå är min dröm 😀

 • Malin Svensk Björck skriver:

  Hej
  Skulle vilja ha en Nord sänggavel med metallknappar i färgen Sawana 05 -kallgrå.
  Så snygg och det vore underbart med en ny sänggavel. Vi har haft våran i 13 år nu.
  Håller på att renovera hela sovrummet pga att dörröppningen breddades vid hhandikappanpassningen och ena väggen blev då förstörd.
  Så det skulle passa så bra just nu med en ny sänggavel. Tänk att få inreda det ”nya”sovrummet med en sån 🙂
  Gillar på instagram , malinsvenskbjorck.
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin

 • Christina Udd skriver:

  Åh hoppas att drömmen blir sann,
  att jag den underbart fina sänggaveln Hampton vann.
  Finaste design och form,
  om jag vinner den skulle glädjen bli ENORM.
  Sovrummet skulle förvandlas från koja till slott,
  skulle bli så otroligt stilfullt och flott.
  Det skulle ge en touch av lyx och flärd,
  det tycker jag absolut jag är värd.
  För den ger verkligen mys och perfektion,
  en ljuvlig praktiskt dekoration.
  Jag följer självklart Trendrum på instagram,
  hoppas den lyxiga sänggaveln till mitt sovrum hittar fram. <3

 • 1 Följer trendrum på instagram som ulllek
  2 Fullkomligt älskar Hampton! Vi ska precis påbörja en stor sovrumsrenovering , vilken lycka det hade varit att inreda utifrån denna fantastiska gavel från #trendrum hoppas massor ❤️

 • Kristin skriver:

  I september får jag äntligen flytta in i min nybyggda lägenhet som jag nu har väntat på i 1,5 år! Sovrummet kommer att gå i gråa toner och jag tänker mig en ombonad, mjuk känsla med mycket textilier. En sänggavel blir förstås pricken över i och Chess i en mörkgrå kulör skulle passa perfekt!
  Tänk att få låta flyttlasset gå med den i packningen, då kommer jag att sova gott redan första natten! 🙂

 • Rebecca skriver:

  Följer som @rebelf

  Åh, NORD! Vilka linjer! Svulstig och ombonad men ändå stram och elegant. Gör verkligen skäl för sitt skandinaviska namn och jag skulle placera den i vårt (strax) mörkt petroleumgråblå sovrum i vårt första hus. Färgen heter Tjärn, från Beckers. Man hör ju. Nord. Tjärn. Det kan ju bara bli kanonsömn i ett sådant rofyllt och stiligt sovrum.

 • Frida skriver:

  Ert instagram är så inspirerande! Jag skulle bli sååå glad om jag vann Nord. Mitt rum/lägenhet är inte det mest ombonade i nuläget men, med ett rejält stöd i ryggen och som ett mjukt komplement, kommer min sovrumsdel bli som ett rum i sig och kännas tryggare än någon annan plats på jorden. Trenden har bästa lösningen!

 • Martina skriver:

  Jag och min pojkvän har precis flyttat till vår första lägenhet och sovrummet saknar verkligen något av det där ”lilla extra”. Chess sänggavel i grått hade varit pricken över i:et som vi båda saknar!

 • Jenny skriver:

  En åskblå Hampton skulle bli kanonfin i vårt sovrum. Har sagt att jag ska göra en själv nu i en massa år…men saknar nog kunskapen om jag ska vara ärlig, haha. Denna är precis en sådan jag har varit ute efter, så nu håller jag tummarna!
  Gillat sidor och delat såklart

 • Josefin skriver:

  Hej! Vad spännande tävling. Jag skulle vilja vinna en Hampton, detta för att jag nyligen blivit sambo och den säng vi har idag är en sliten och tråkig malmgavel från Ikea. Den är uttryckslös och ger inte någon som helst mysfaktor till sovrummet. Men då studierna snart är slut ekar det tomt i plånboken, detta vore därför världens bästa examenspresent!

  Håller tummarna
  /Josefin

 • Zenita Norberg skriver:

  Som person är jag inte super intresserad av inredning men följer din underbara blogg och instagram du får allt att se så vackert ut.
  Denna vår när jag blev sjukskriven så har jag börjat ändra det jag avskyr i vårt hus som blev så fel när vi byggde. Nu står sovrummet på tur att få ny sänggavel som vill tänkte byta och nya matchande sängbord.
  Nu när jag börjat ändra så tycker jag att det är spännande att göra om och våga tänka lite nytt. Och min man skulle bli överlycklig att slippa klä om den gavel vi har. Eftersom han är borta hela veckorna så vill vi vara tillsammans och bara njuta.
  Jag väljer i så fall NORD svart.
  soliga kramar från mig.

 • Emelie skriver:

  När jag såg den här tävlingen på Intagram blev jag så glad. Det är ju en sådan här sänggavel som jag drömt om sååå länge. I juni ska jag äntligen bli sambo med min pojkvän efter 5 långa år med distansförhållande, vilket så klart ska bli underbart. Jag som älskar inredning har kanske lite för höga krav på lägenheten, och den ser väl inte ut som jag hade önskat. Men med en sådan här sänggavel (NORD) kan i alla fall sovrummet bli helt i min smak. Jag hade blivit så otroligt glad om jag haft turen att vinna. Nu håller jag både tummar och tår. Kram Emelie

  Jag har självklart gillat och börjat följa allt vad man skulle på Instagram 🙂

 • Anna Ansell skriver:

  Med huvudgavel Nord blir sovrummet inte bara det trendiga rum jag skulle önska mig, utan även ett Sömnrum för återhämtning och vila. Med en ombonad känsla när den vackra sängkappan som går att köpa till, även den är inköpt så har jag äntligen ett eget Trendrum

 • Amanda skriver:

  Till vårt nya sovrum en Hampton vi önskar vinna- så att vi till sängen vill springa! Med små barn är det svårt att få sömn, men att då få somna i denna vore en dröm!

 • Linnea skriver:

  Hej! Efter två totala lägenhetsrenoveringar och en (ibland övermäktig) husrenovering på 2års tid har jag äntligen hittat hem, hem till mitt sovrum. Huset är i stort sett klart förutom sovrummet som har fått ta lite stryk. I rummet där vi vänorter återhämta oss och samlar kraft för nästa projekt så saknas rummets ryggrad, det vill säga sänggavel. (Mitt Hjärta finns där redan då han sött liger och sover brevid mig 🙂 ). Jag hoppas därför få vinna Lancester så mitt sovrum kan få bli den trygga oas som jag önskar. Kram!

 • Annelie Olsson skriver:

  Jag har oändligt länge suktat efter en stoppad sänggavel med knappar. Det är verkligen en stor dröm! Så som ”Nord” länkad i din tävling. (i bredd 180.) Men vi har helt enkelt inte pengar att lägga på någon själva. Idag har vi ingen sänggavel alls. Eller rättare sagt, vi har aldrig haft någon sänggavel. Och det vore väl på tiden att få ha ett ”vuxet” sovrum när man är 35+ !? 😉
  Jag har haft tankar på att tillverka en egen, men det är varken lätt eller helt gratis det heller. Så vi är utan tills det kanske kan bli en.
  Jag älskar att inreda med kuddar och textilier, men utan sänggavel blir det aldrig den där riktigt rätta ombonade och lyxiga (samt vuxna) känslan.
  Jag kan inte med ord beskriva betydelsen och lyckan om jag fick vinna! 🙂

  Följer självklart Trendrum på IG 🙂 <3

  Varma hälsningar
  Annelie

 • susanne andreasson skriver:

  tänk att vinna en sänggavel 1600mm London i leo new grå. Den hade blivit så fin i mitt lilla sovrum som idag känns tråkigt å kallt. har även gillat på instagram där jag hittade er oerhört generösa tävling.

 • Lovis Holmgren skriver:

  Gud vilken underbar sänggavel!!! Det är exakt en såhär jag letat efter då jag och min pojkvän ska flytta hemifrån första gången och tillsammans!! En hamton i färgen Hugo 2 – beige hade passat helt perfekt hos oss i den nya lägenheten. Jag vill ha en känsla av landet med mycket linne och denna hade varit så bra! Ska köpa en massor ifrån Trendrum! Dessutom är det mycket som ska köpas så att vinna denna hade suttit perfekt just nu! Håller tummarna för att denna ska bli våran!

 • Johanna Andersson skriver:

  Jag har delat, taggat, gillat på intagram. Jag heter Johannamariaevelina på insta. Jag önskar vinna en Hampton, den är ju ur snygg! 🙂 skulle till och med önska just den färgen som är på bilden! Håller tummarna och väntar spänt 🙂

 • Britta Högström skriver:

  Försökte göra en snygg sänggavel själv men.. nej det var inte så enkelt och den blev dessutom riktigt ful 🙁
  Nu ska sovrummet målas om och jag vill skapa lugn, en fin harmoni och lite lyx i sovrummet. Drömmer därför om sänggaveln Nord. Det bästa med den är att man hos Trendrum kan få den klädd i just den färgen/mönstret som matchar övrigt i rummet.

 • Birgitta skriver:

  Sänggaveln Nord i tyget/färgen Porto 14 är min favorit! Skall befria sovrummet från 90 tals tapeten med Kalklitir i en blå- grå nyans. Skall överraska min man med nya madrasser och hjälp vad glad jag skulle bli om jag kunde toppa med den snyggaste sänggaveln, där kan vi få ro och vila. Gillar på Instagram som findus69. Kram!

 • Felicia skriver:

  Sänggavel jag drömmer om från trendrum
  Att dela tillsammans med min brudgum
  Den heter Nord
  Mellan våra nattduksbord
  Åh vad jag en hugo 3 – gråbeige vill ha i mitt sovrum! ☺️

  Följt på instagram också!

  Mvh,
  Felicia

 • Frida skriver:

  Hej hej,

  Följer på Insta i användarid Mizzyz78

  Ny säng jag köpt men någon fin gavel den inte har,
  därför vore det underbart om jag Hampton tar.
  Inte bara sova ljuva drömmar,
  utan även se ljuva sömmar.

  Håller tummarna på turen!
  Hälsningar Frida

 • Maria Liamia Olsson skriver:

  De gånger det råkar bli lite hålligång,
  är jag trött på att dunka huvudet i betong! 😉
  En vadderad lyxig gavel grå,
  skulle jag så gärna vilja få!
  Nej, skämt och sido, vill inte verka sån,
  men det vore kul att ha det ombonat när man ska in och möta John. (Blund 😉 )
  Har alltid önskat mig och eftersträvat ett sovrum som på flott hotell,
  vill inte sova i sjukhussal eller som i en tråkigt cell.
  Men en sänggavel har vi ingen,
  där uppe vid huvudändan av bingen.
  Så hur jag än har inrett,
  så blir det aldrig komplett.
  Sänggaveln Hampton eller Nord,
  är till mig som skapad och gjord!
  Måste jag nu bara en lista,
  så väljer jag den sista! 🙂

  Gillar och delar överallt man ska! 😀

 • Madeleine skriver:

  Jag behöver få in en vacker Lancaster i mitt fula liv.
  Är inne i ett stim av tråkigheter.
  Tacksamheten över ett snyggare sovrum från Trendrum skulle vara genuin.
  Drömtävling!

 • Niklas skriver:

  Hej! Min namn är Niklas och jag är gift med en trogen följare av denna blogg. Jag har sett att min fru ofta varit inne och läst om just denna tävling, men jag vet hur svårt hon tycker det är med motiveringar i tävlingar. Därför gör jag ett försök; jag vet att min fru skulle bli överlycklig av att vinna sänggaveln Nord. Då hon fyller år i april skulle det bli en underbar överraskning! Så jag håller alla tummar nu. Hon följer även trendrum på instagram. Tack!

 • Idah skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla om en sänggavel Nord med swarovski knappat i vitt ”skinn”. Jag har länge tittat på denna sänggavel och tänkt att den kommer att lyfta hela vårat sovrum. Jag är ingen hejare på att skriva motivationer Men min motivation är att jag saknar en sänggavel och är verkligen i behov av en. Vinner jag sänggaveln så kommer jag att göra så mkt reklam för er så att ni fördubblar försäljningen på era sänggavlar ✋

 • Ronny Jonsson skriver:

  Min sambo har pratat om exakt en sådan här sänggavel i flera år nu. Vi har kikat i butiker, men vi har inte pengar att lägga. Vi har funderat på att göra en egen. Men det verkar inte helt lätt och okomplicerat. Jag tycker också att dessa är jättecoola och snygga! Och ”Nord” skulle passa oss. Det vore en stor lättnad att kunna få vinna en. Vore grymt med en riktigt snygg gavel då jag, eller vi aldrig någonsin haft någon. Om vi vann denna fick vi försöka slå slag i saken och förhoppningsvis kunna lägga pengarna på ny säng ist som kan matcha, då vi nu sover i var sin begagnad resårbotten i dåliga skick, i olika höjd och olika mått ställda jämte varandra. Dags med lite vuxenpoäng!…innan pensionen kanske… 😉 😀 Gillar på IG osv. Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.