BoConcept – The Guest

Visst kommer ni ihåg BoConcept’s lite annorlunda reklamfilm The Call med Mads Mikkelsen i huvudrollen som jag visade här i bloggen för någon vecka sedan?
I huvudrollen skrev jag, ja om vi bortser från designmöblerna som medverkar, men nu är iallafall härlige Mr Mikkelsen tillbaka igen med uppföljaren som heter så mycket som The Guest!
I The Guest, den andra av de två filmer som Mads Mikkelsen har spelat in i samarbete med danska inredningsföretaget BoConcept, får Mads Mikkelsen nu sällskap av Dejan Cukic och ett gäng vackra damer…

THE GUEST-MADS MIKKELSEN-POSTER
The Guest är precis som sin förlaga ingen vanlig reklamfilm utan mer som en helt vanlig film där några av de allra bästa från den danska filmindustrin lyser med sin stjärnglans tillsammans med en hel rad fina designmöbler från danska BoConcept.
Filmerna spelades in under ett antal intensiva och produktiva dagar med skådespelaren Mads Mikkelsen, regissören Dejan Cukic och Thomas Busk i spetsen, för att på ett nytt och annorlunda sätta visa att design, funktion och god komfort är något som genomsyrar dansk design, och som den danska möbelindustrin verkligen är bra på.

Filmerna spelades in i en otroligt vacker miljö, närmare bestämt i Valencia i Spanien, hemma hos BoConcepts egen designer Morten Georgsen som även har designat själva huset.
En fanstastikt vacker och modern villa med öppen planlösning, stora fönster, exklusiva material, härligt poolområde och en helt fantastisk utsikt.
En minst sagt perfekt miljö för fina designmöbler och vad mer kan man önska när det gäller passande location för dansk filmdramatik och estetik?

Vid filminspelningen användes såklart designmöbler med både snygg design och en rad smarta lösningar som demonstreras i filmen, som finns i BoConcept’s digra sortiment.
Vackra miljöer i kombination med den rätta uppsättningen av rekvisita, är ju en stor del av själva handlingen i filmen, och så även i detta fallet.
Jag personligen älskar att titta på filmer och TV-serier som utspelar sig med vacker inramning och massor av åtråvärda ting som möbler, inredningsdetaljer och konst osv, ju fler detaljer det finns att kika på desto bättre!

Mads Mikkelsen som är en helt fantastisk och karismatisk skådespelare briljerar i filmen när han med glimten i ögat leker en slags katt- och råtta-lek med sin inbjudne gäst.
Åter igen en sevärd film där arkitektur och inredning in i minsta detalj visas upp under helt klart underhållande former.

Det här inlägget är skrivet i samarbete med BoConcept.

Inredningshjälpen/Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.