Artilleriet – The Kitchen

the_kitchen_press Pressbild från Artilleriet

Att inredning, mode, mat och resor flyter ut lite över gränserna och blidar ett slags lifestyle-segment har vi sett sedan ett ganska bra tag tillbaka, ett fenomen som är här för att stanna gissar jag.
Senaste nytt på den fronten är att en av Sveriges populäraste inredningsbutiker nämligen Artilleriet i Göteborg öppnar upp en filial med namnet The Kitchen.

The Kitchen som slår upp portarna den 1 april kommer att ligga vägg i vägg med Artilleriet på Magasinsgatan 19 i Göteborg.
Förhandssnacket utlovar ”hantverksmässigt tillverkade köksprodukter och unika vardagsföremål, produkter som skall leva med familjer i generationer, en hyllning till middagen som hemmets samlingspunkt”.

Om konceptet även kommer att inrymma även det ätbara, förtäljer inte riktigt informationen, men det låter onekligen riktigt spännande tycker jag.
Att samlas kring ett dukat inbjudande matbord är något som alltid har gjorts, ja sedan urminnes tider, man kan se det som en av grundstenarna till livet i sig, tycker jag.
Tyvärr tror jag dock att vi i dagens stressade samhälle ibland glömmer bort hur viktigt och trevligt det faktiskt är, så jag applåderar hela konceptet.

Inredningshjälpen/Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.