IKEA hyllar vardagshjältarna i ny kampanj

Vad är en vardagshjälte för dig?
Jag kom genast att tänka på Måns Zelmerlöw’s bidrag i årets Melodifestival som ju heter Heroes och som handlar mitt i prick om just det där.
Att våga vara en liten hjälte och hjälpa till där det behövs.
Överallt runt om kring oss om vi bara stannar upp och tänker efter lite grann, så finns det fina vardagshjältar överallt, både mänskliga, och de som räknas till de materiella tingen.
Det kan vara allt ifrån en hjälpande hand, ett leende som smittar av sig, en värmande kram eller några vänliga ord.
Små enkla gester som kostar så lite, men som i det långa loppet betyder hur mycket som helst.
Fel. De kan betyda allt!

Också har vi alla de där materiella tingen som hela vår vardag är uppbyggd kring, som bara finns där, var sak på sin plats för att underlätta och göra vardagen lättare och så mycket bättre för oss alla.

ikea_HITTA_inspiration_2 Bild från Livet Hemma/IKEA

För visst har ni väl klädgalgar och förvaringsboxar i gardenroben, badrumsmatta och toaborste i badrummet, bestickslådor och burkar i köket, och säkert även ett paraply att fälla upp när det regnar som streckgubben i Måns scenframträdande hade?
Små praktiska saker som vi ibland inte reflekterar särkilt mycket över förrän vi saknar dem på sin plats.
Hemmets alla små vardagshjältar som ganska så otacksamt i skymundan hjälper oss att hålla ordning, att hålla rent, håller oss torra och gör så att allt flyter på som det ska.
Saker som IKEA anser förtjänar att lyftas fram en smula i rampljuset och att hyllas så som hjältar hyllas bör!

IKEA vill med den här hyllningsfilmen sprida lite stjärnglans över alla de produkterna som underlättar vardagen för dig och för mig, för stor som liten, för familjen på landet och för singeln i stan.
Ingen produkt som finns i IKEA’s digra sortiment är för liten eller för betydelselös, så oavsett produktens storlek osv så läggs det lika mycket tankekraft och hårt arbete på att hitta rätt kombination av form, funktion, kvalitet och hållbarhet, och givetvis ska det vara ett riktigt bra pris för oss slutkonsumenter.
En hyllning till alla de produkter som jobbar ”behind the scenes” så att vi alla ska kunna hinna med och få ihop vardagens alla bestyr, och allra helst av allt få tid över att vara små mänskliga vardagshjältar som bryr oss om varandra och inte tar någon för given.
Vi kan alla vara vardagshjältar, glöm inte det!

*Det här inlägget är skrivet i samarbete med IKEA.

Inredningshjälpen/Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.