Vi har en vinnare!

DSC_0011-2
Hej på er!
Hoppas att solen lyser på er, och att ni har en riktigt skön och härlig lördag!
Solen kom iallafall nyss på besök här hemma hos Inredningshjälpen, och då passade jag på att ta fram min kamera och ta några bilder av mitt körsbärsris som äntligen har slagit ut, vilken tid det tog, men den som väntar på något gott…

DSC_0026-4 DSC_0028-4

Men, det är inte mitt enda ärende, utan jag kikar in här nu allra främst för att meddela att vi har en lycklig vinnare av vasen Äng att gratulera, nämligen Elisabeth som kommenterade som: Elisabeth mars 1, 2015 7:32 em

grattis-copy1

Ja, stort grattis till Elisabeth, jag har mailat dig med all info om hur du ska gå till väga för att få din fina vas skickad hem till dig.
Och vem vet, det kanske dyker upp ett riktigt bra erbjudande till alla er andra lite senare här idag så misströsta inte!

Ha en fortsatt fin lördag!

Inredningshjälpen/Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.